Luksustelte

OUTDOOR BUTIKSLOKALE FOR SURVIVELSTORE.DK

I den sidste weekend af april blev der afholdt Danish Outdoor Festival i Jyderup i Naturpark Åmosen. Dette er et mødested for friluftlivet – med gratis adgang til foredrag, workshops, afprøvning af udstyr (kajakker, hængekøjer mm.) og salg af outdoor udstyr.
I den forbindelse havde Survivalstore.dk lejet er af Luksusteltes Stretch Tents til salg af deres sortiment. Survivalstore er et familieejet firma – et par med to børn – som elsker friluftliv, natur og udendørsaktiviteter. Selve firmaet ligger i Slagelse. Ved Danish Outdoor Festival benyttede de vores fleksible stretch overdække, hvor de under dugen havde bygget deres butik op med flere borde, reoler og kasser med deres udstyr. Det var vores stretch tent 7,5×10 M, som var delvist lukket ned, for at skabe et rum med en naturlig bagvæg hvor “salgsdisken / kassen” var. Dette var praktisk for firmaet i fht. at bevare et overblik over butiksområdet – men også praktisk i fht. vind og vejr. Lige netop vejret var en udfordring – da fredagen startede med en masse regn. Parret havde derfor også sat pressenninger op hele vejen rundt. Dette var ikke noget vi havde hjulpet med.

danish-outdoor-festival-survivelstore.dk-stretch-telt

BESKRIVELSE

STRETCH TENT VED DANISH OUTDOOR FESTIVAL

SURVIVELSTORE.DK

 

•  Stretch tent 7,5×10 m.

 

 

Fotograf: Luksustelte
Sted: Jyderup, Vestsjælland

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

STRETCH TENT SOM OVERDÆKKE TIL BUTIK, BOD ELLER FESTIVAL

Lige netop de fleksible stretch tents giver mange muligheder hvis man ønsker at bygge en bod / butik til salg af sine varer. Vi har tre størrelser af stretch tents, 6×6 M, 7,5×10 M og 10×15 M.
Er det ved et madmarked, en musikfestival, høstfest, sakurafest, skolearrangement, loppemarked, byfester, sportsbegivenheder, fødselsdage, julemarkeder, eller andre kulturelle anledninger er disse teltet nemme at sætte op – ligesom man ønsker.
Disse stretch tents har et naturlig look med deres beige canvas farve.
Opsætningen kan arrangeres således, at teltet kan benyttes med alle sider oppe til fritstående opstillinger, men kan ligeså lukkes delvist ned, for at skabe et rum med en naturlig bagvæg.

Vores stretch tents kan også benyttes over en scene. Dette kan være til foredrag eller koncert – hvor man fx. vælger at lukke bagsiden helt ned til jorden, for at give et lukket bagrum, dels for vejret – men også for lyden og området hvor tilskuere / gæster står. Er det mere til en reception – kan, hvis vejret tillader – stretch overdækket været helt fritstående – sådan så det er muligt at komme ind under canvas dugen fra alle siderne.