Luksustelte

EVENTYRLAND I TELT

Finurligt – Farverigt & uhyre festligt.
“Alice i Eventyrland” – Et kreativt univers som ingen ende eller begrænsninger havde – Alt var muligt og måtte gerne være skævt og skørt. En super sjov opgave for Luksustelte at være med på.
I vores største mastetelt blev der dækket op til 200 personer til et event i Faxe. Masteteltet har tre majæstiske toppe – hvor der på alle var sat vores vimpler på – for at skabe et smukt livligt look.
Teltet var i dette tilfælde placeret på et plateau – som gav hele opsætningen et højtideligt look. Dette gav et extra solidt underlag – som vi normalt laver med vores mere mobile modulgulv. Rundt på plateauet var der placeret små fine grønne dekorationer og træer. Inde i telte var der fyldt med vores tipiborde og bænke, samt vores runde bar med blomsterring over – hele teltet var pyntet op med farverige dekorationer, hvilket matchede til folks påklædning. Folk var virkelig smukt og farverigt klædt på – hvilket naturligvis giver e stemning i sig selv.
Hele festen var mellem store høje træer – som gjorde hele arrangementet utrolig intimt.

stor-farverig-eventyrfest-i-stort-telt

BESKRIVELSE

MASTETELT 14 x 26 M.

Opdækning til 200 personer
Event på Faxe – Sommer 2022

 14×26 m Mastetelt m/vimpler

•  Klassiske lyskæder & Blomsterring Ø300

•  25 x Tipi borde m/ 50 x Træ bænke

 Rund Bar (6 moduler)

•  2x Varmekanon

 

Fotograf: CTC Photography
Koncept & Afvikling: Sarah Kalmar

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

STORE TELTFEST

Har du et område – hvor der er rigeligt med plads – er der ikke grænser for hvilke teltopsætning vi kan være med til.
Vi har igennem vores efterhånden mange år – sat mange utrolig store og unikke event op – hvor mange af vores telte er indgået. Dette er helt fra festivaller til kæmpe firmaevents – og vi glæder os til mange flere i fremtiden.
I vores galleri har vi vist mange af dem fx. Festival i Baghaven – hvor en 50 års fødselsdagsfejring under åben himmel med ca. 500 gæster igennem 2 dage med live musik af bl.a. Tessa, Suspekt mfl. – et andet stort event var – Storslået Firmaevent m/ Livemusik – dette var et heldags firmaevent på Fyn for 1.100 medarbejdere. Her var der  Picnicområde, foodtrucks, workshops for børn samt masser af live musik fra en lang række artister. Alt akkompagneret med en energisk og humoristisk konferencier igennem hele arrangementet – Jacob Haugaard.