Luksustelte

WOODEN DOME

Ved et inspirationsbesøg ved Tomorrowland oplevede vi den store Wooden Dome i fuld flor.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Luksustelte er ret inspireret af den årlige elektroniske festival Tomorrowland.
Festivalen er en verdensberømt og imponerende elektroniske musikfestival.

Tomorrowland Festivalen startede i 2005 og har siden da vokset sig til en af verdens mest kendte og populære musikbegivenheder inden for elektronisk musik – i 2017 var der ikke mindre end 360.000 besøgende. Festivalen blev grundlagt af de belgiske brødre Michiel og Manu Beers og bliver afholdt i byen Boom i Belgien. Festivalen var inspireret af en Disney-fortælling og havde en eventyrlig og fantasifuld atmosfære fra begyndelsen.

Derfor er den kendt for sine imponerende scenografier, spektakulære lys- og lydshows samt en imponerende lineup af verdenskendte DJ’s og elektroniske musikartister – især er den primære festivalplads, kendt som *De Schorre*, en stor naturpark i nærheden af Antwerpen.
Festivalen strækker sig normalt over to weekender i juli og tiltrækker tusindvis af musikfans og festdeltagere fra hele verden.

Røde-kors-arrangement

BESKRIVELSE

IMPONERENDE TELTE

Som det ses på billederne er der mange vilde og smukke telte ved festivalen.
Vi er specielt imponeret over det smukke råhvide Ø20 Wooden Dome.

Det er et arkitektonisk, kuppelformet telt med et helt særligt blikfang. Teltet er udelukkende bygget op af buet fyrretræ, hvilket bidrager til et eksklusivt & helt unikt look.

Topsejlet er håndlavet efter specialiserede sejlmagertraditioner. På grund af lærredets gennemskinnelighed, opnås et varmt indvendigt lys i dagtimerne og en behagelig udvendig “glød” af strukturen om natten. Opsætningen kan arrangeres således, at teltets nederste del kan tilkobles gennemsigtige sidevægge – deraf kan teltet lukkes helt til.

Denne flade trækuppel har et mål på Ø20m, og har et overfladeareal på 315 kvm. Teltet er velegnet til max 157 personer siddende & 315 personer stående. 

•  Farve Topsejl: Råhvid
•  Mål: Ø20m – H6,25m
•  Areal: 315 kvm. (Overdækket)

Udover Ø20 Wooden Dome, findes der også:
Ø16 Wooden Dome
Ø12 Wooden Dome

Event & afvikling: Tomorrowland
Sted: Bloom / Belgien
Fotograf: Luksustelte

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION