Luksustelte

Nøgen tipi som indgangsport til festival

Til et stort fødselsdags arrangement var vi med til at bygge en privat festival op. Her placerede vi en nøgen tipi som indgangsport til festival – hele arrangementet. I toppen af den nøgne cirrus tipi hang vores diskokugle. I dagslys fungerede tipien som et fint område naturligt område, som kastede de fineste skygger på jorden omkring – som også fik et extra liv når solene ramte den roterende (af vinden) diskokugle. Da mørket ramte – fik lyskæderne sin store effekt og gav den nøgne cirrus tipi et utrolig fint liv.

firmafest-stretch-tent

BESKRIVELSE

NØGEN TIPI SOM IDGANGSPORT TIL FESTIVAL


PRIVAT FØDSELSDAGSFESTIVAL

Nøgen tipi

Lyskæder Top-Til-Tå

Nøgentipien var indgangsporten til fødselsdagsfestivalen – derudover stod der mange flere af vores telte.
I dette galleri kan man læse nærmere: Festival I Baghaven
Til fødselsdagsfestivalen var der ca. 500 gæster igennem den nøgne tipi over to hele dage.
Yderligere satte vi tre stratus tipier som var bygget sammen til en trippel – her stod der et barområdet med vores runde bar. Til spiseområdet stod vores mastetelt 8×14 m. Herinde var vores tipiborde og bænke sat op – sådan så gæsterne kunne sætte sig uforpligtende.

 

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

VIGTIGT MED EN FIN INDGANG TIL EN FEST

En god indgang til en fest kan være afgørende for at skabe den rette stemning og give gæsterne en positiv førsteoplevelse. Indgangen er ofte det første, gæsterne ser, når de ankommer til festen. Et indbydende og professionelt designet indgangsområde sender et positivt signal og skaber en god start på arrangementet. En smukt udført indgang kan skabe forventninger hos gæsterne om, at festen er godt organiseret og omhyggeligt planlagt. Dette kan øge deres entusiasme og engagement. Hvis festen har et tema, er indgangen en oplagt mulighed for at introducere temaet og indlede gæsterne i den ønskede atmosfære. Det kan være gennem dekorationer, belysning eller andre visuelle elementer. Indgangsområdet kan også fungere som et sted, hvor gæsterne får praktisk information, som f.eks. en velkomstskilt, køreplan for begivenheden eller oplysninger om, hvor garderoben og faciliteterne er placeret.
En kreativ og visuelt tiltalende indgang kan fungere som et fantastisk baggrundsmotiv for billeder – som vores nøgen tipi virkelig er et godt motiv til. Dette kan opfordre gæsterne til at tage billeder og dele deres oplevelser på sociale medier, hvilket igen kan bidrage til at sprede positiv omtale om festen.

Er arrangementet en virksomhedsbegivenheder kan en god indgang også være en mulighed for at fremhæve virksomhedens branding og identitet. Dette kan gøre arrangementet mere sammenhængende med virksomhedens værdier og image.