Luksustelte

NØGEN TIPI SKABER STEMNING V/ FESTIVAL

Ved Heartland Festival stod vores nøgen tipi og skabte stemning ved det nye område på Heartland Festival 2024. Det nye område er hvor scenen Backroads var. På dette område stod vores nøgne tipi og skabte stemning omkring midt på området. Her kunne folk søge hen for at slappe af på de mange høballer der var placeret under og omkring. Herfra havde gæsterne et overblik over hvad der foregik på scenen og området. Der var muligt at komme til Backroads scenen både fra Diorama scenen og Podium scenen via hhv. skoven og broen over vandet. 

noegen-tipi-ved-heartland-festival

BESKRIVELSE

 

NØGEN CIRRUS TIPI VED HEARTLAND FESTIVAL

 

Ved Heartland Festival 2024 havde vi flere telte med.
Her var bl.a. denne nøgne cirrus tipi. Denne var der udelukkende for at skabe extra stemning og hygge ved området.

Fotograf: Luksustelte

Heartland Festival er kendt for at forene kunst, musik og debat i smukke omgivelser. Festivalen tiltrækker kunstnere og intellektuelle fra hele verden, der deltager i koncerter, samtaler og workshops. Her er fokus på bæredygtighed og samfundsrelevante emner og Heartland tilbyder en unik platform for refleksion og inspiration. Festivalen skaber et intimt og engageret miljø, hvor deltagere kan udforske nye ideer og opleve kunstneriske præstationer på højeste niveau.

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

EN NØGEN TIPI SKABER STEMNING OG SAMLER FOLK

Ligemeget hvor vores nøgne tipier står – indenfor elleer udenfor – ved festivaler eller firmaarrangementer – skaber de en unik stemning. Vi har efterhånden skabt mange universer hvor de har været med til at sætte prikke over i på stemningen. Dette kan bl.a. ses i vores galleri, hvor vi ved indendørs firmaevents har sat dem op i store haller som her, samt ved et julearrangement i The Hangar – hvor den blandt balloner og med lyskæder fra top-til-tå skabte en unik stemning. Vi har også sat en nøgen tipi op ved et privat festivalarrangement – hvor de blev brugt som danse område – med en diskokugle hængende ned fra toppen.

Når vi sætter en nøgen tipi op – kan det være både en cirrus tipi eller en stratus tipis størrelse. Cirrus tipien har målene – 49 kvm (Ø8,25 m) med en top højde på 6,1 m. – hvor en stratus tipi har målene 83 kvm (Ø10.3 m) med en højde på 7,4 m.
En anden måde hvorpå vi kan skabe stemning med vores tipier indendørs – er ved at hænge en svævende nimbus tipi over en scene – her lignede den en sky og gav ligesom en lavere loft over en eller høj scene. Dette bekræftiger nimbus tipiens navn – da den er navngivet efter en skytype ved navn CumuloNIMBUSsky – som på latin betyder høj, dynge, toppunkt og regn eller bygesky, som kan blive meget høj og tæt.