Luksustelte

BOTANISK HAVEDRØM TIL BRYLLUPSDAG

Når co-founder af a table story , Trine Kjær, skal holde fest bliver det bestemt ikke gjort halvt. I det bedste juni-sommervejr, havde Trine & hendes mand inviteret deres bedste venner til at fejre deres bryllupsdag med en skøn havefest i egen have.
En farverig & vild botanisk drøm prydede det hvide Mastetelt (8×14 m) – og de dygtige blomsterdekoratør fra A table story havde arrangeret blomster i alle højder og formater: Kravlende fra gulvet, hængende fra loftet & de mere klassiske: Volumniøse buketter på borde samt bar. Alle nøje afstemt i komplementære farver. Drikkevarer var lagt i store metal kar med store isblokke. Gæsterne sad ved langborde med de smukke cross back chairs omkring med hynder på. Langborde giver en god stemning – da man interagerer med flere gennem middage. Oppe under den råhvide teltdug hang vores diskokugle – som altid er et hit. Denne giver det skønneste mønster på teltdugen og rundt i hele teltet natten lang.

botanisk-havefest-luksustelte1

BESKRIVELSE

Mastetelt 8×14 m.

 

Opdækning til 50 personer
Lyngby

 

•  1 x Mastetelt 8×14 m. m/vimplermodulgulv & Klassiske Lyskæder

•  6 x Farmer table

•  50 x Cross Back Chairs

•  2 x Bar Moduler

•  1 x Diskokugle

•  1 x Lyskæde Allé (24m) m/gulvtæpper

•  1 x Varmekanon

 

Service & blomster fra A table story

Fotos af Morten Kjær

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

storfest-telt-natur-mastetelt
outdoormiddag-telt-luksustelte
farverig-soelvbryllup-tipi-telt
efterårsfest-tipi-telt

HAVEFEST I LEJET TELT

Har du en have, en gårdsplads eller andet område – som er stort nok til et telt – er det perfekt at leje et telt hos Luksustelte hvis du skal holde en fest. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud og vurderer hvilket af vores festtelte der passer bedst til jeres have, samt antallet af gæster I skal have med. Som vi hedder – Luksustelte – har vi kun telte i den kategori – men det er servicen vi især er luksus med. Vi står klar til at rådgive dig / jer og hjælper med alle udfordringer der kan komme undervejs når I lejer telte hos os.

Festerne kan være bryllup, studenterfester, barnedåb, konfirmation / nonfirmation, sølvbryllup, runde fødselsdage eller som her bryllupsdag.
Hos Luksustelte ka man også leje møbler, som borde, stole, bænke, gulve, gulvtæpper, dansegulve og ikke mindst vores egen udviklede bar. Vores runde bar er utrolig populær og kan sættes op på mange måder. Den kan være rund, halvmåne, 2- eller 1 modul – alt efter hvilket telt man vælger, anledningen og pladsen. Skal det være en dansefest – kan vi hænge vores diskokugle oppe i toppen af enten tipiteltet eller masteteltet – hvorpå der sættes en spot på – som gør at der kommer liv overalt i teltet og de flotteste mønstre opstår.