KOM TIL POP UP OM BRYLLUPPER, FØDSELSDAGE, KOFIRMATIONER, B2B EVENTS MM.

POP UP SHOWROOM 2024

For 5. gang gentager vi succesen ved at deltage i POP UP hos A Table Story.
Vi åbner dørene op for at inspirere dig til alle livets fester og garanterer både smagsprøver og en masse til alle slags fester, som fx. bryllupper, konfirmationer, fødselsdage, B2B Events mm.

A Table Story holder til:
Stensmosevej 24L, 2620 Albertslund.

Datoer:
– Fredag d. 19. januar kl 12 – 16
– Lørdag d. 20. januar kl 10 – 14
– Søndag d. 21. januar kl 10 – 14

HER ER FRI ENTRÈ!

Luksustelte vil være stede med vores Nimbus tipi pavillon for at give jer inspiration til vores teltunivers – alle vores andre telte kan ses her.

Udover Luksustelte og A Table Story vil også Inksaloon, Papirlykke, By Cerise, Gastrotrucken, MyElla, Torte, One Bar Group og Norborddesign være tilstede.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!
Tilmeld jer gerne på Facebook

pop-up-2024-atablestory-luksustelte

SAMARBEJDSPARTNERE:

A TABLE STORY // Unik serviceudlejning

Fuldend den magiske tipi-atmosfære med det smukke service fra A Table Story.
Hos A table story har de specialiseret sig i nøje udvalgt service af bedste kvalitet. Sortimentet skelner bredt fra romantisk porcelæn til nordisk råt keramik. De tilbyder både hjælp med service og blomster, og er absolut de bedste indenfor deres felt.

langbord-naturen-luksustelte

INK SALOON // Grafiske Kort, invitationer etc. 

Den smukkeste bordopdækning fortjener de smukkeste grafiske elementer – og hos INK SALOON er der ikke efterladt noget til tilfældigheden. Rikke & Emilie kreerer uhyre elegante elementer til borddækningen, og supplerer med en personlig vibe som skabes på grundlag af en utrolig fin og personlig sparring. Så skal I holde bryllup, konfirmation, dåb eller lign. og har behov for hjælp til det grafiske.

ink-saloon-luksustelte

ONE BAR GROUP // Cocktail bar mm. 

One Bar Group er en erfaren og enorm professionel cocktail-leverandør, der ved hvad de laver. Teamet bag leverer barløsninger til alle typer events — uanset størrelse, og leverer en service på meget højt niveau. De er eksperter indenfor specialtilpassede barløsninger, så uanset om I bliver 10, 100 eller +1000, så har de et setup der passer. 

one-bar-group-cocktail-leverandoer-luksustelte2

GASTROTRUCKEN // Catering –Street food fra charmerende food trucks.

Hos Gastrotrucken sætter de en ære i at servere ærlig, kærlig og herlig mad fra deres meget charmerende food trucks ‘Grethe’ og ‘Inger’. Teamet bag leverer street food eventgastronomi, hvilket bidrager med en uformel, afslappet og casual stemning – dog stadig med fokus på høj kvalitet i maden.

gastrotrucken-food-truck-luksustelte

Derudover kommer NORDBORD, som udlejer rustikke plankeborde til events & fester, MyElla – der laver de skønneste macarons, Torte-Copenhagen der laver de lækreste kager, Cerise – som har den smukkeste pynt samt Papirlykke med smukke invitationer mm.

Vi er eksperter på hvert vores felt og har mange års erfaring, hvilket gør at vi kan guide jer på bedste vis.

VI HÅBER AT VI SES!

SE OGSÅ