SUCCES VED BRYLLUPSMESSEN PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

SUCCES VED BRYLLUPSMESSEN PÅ KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

Vi var for første gang i år (2024) med på Kokkedal Slot Copenhagens årlige Bryllupsmesse. Messen blev afholdt på selveste Valentines dag – som er kendt som “de elskendes helligdag”.
Her var der lagt op til at et kommende brudepar kunne komme forbi og blive inspireret til alle de muligheder der er omkring hvordan en bryllupsdag og fest kan blive.
Kokkedal Slot Copenhagen havde arrangeret at de førende indenfor deres område havde et areal på slottet hvor de kunne vise deres “produkter” frem på bedste og mest elegante vis.

luksustelte-bryllupsmesse-kokkedal-slot-copenhagen

VORES NYESTE MASTETELT FORAN SLOTTET

Vi har fra i år (2024) et nyt telt på produkt udlejningslisten fra denne sæson – et Mastetelt Ø10M – som vi satte op for første gang ved Bryllupsmessen.
I Masteteltet havde vi sat et par tipiborde og bænke op, et rundt bord med plads til 8 gæster – samt to af vores barmoduler.
Derudover havde fyrværkeri firmaet Apollo en stand, samt DJ – Lej En DJ havde sat sit lyd og lysudstyr op.

MANGE GÆSTER KOM FORBI MASTETELTET

Mange af de besøgende til Bryllupsmessen kom en tur ud forbi i vores Mastetelt. Her blev vi mødt af nysgerige besøgende – og vi fik mange spørgsmål til vores telte. For nogen kan det være svært at forestille sig hvordan et bryllup i telt kan være – når det var mørkt og gråt på en kold februar dag. Her havde vi heldigvis vores foldere som kunne give en følelse omkring det.

luksustelte-bryllupsmesse-kokkedal-slot-copenhagen

TAK TIL KOKKEDAL SLOT COPENHAGEN

Vi er utrolig glade for vi blev inviteret med til Bryllupsmessen i år. Vi var virkelig i fornemt selskab med de allerbedste inde for bryllupper i Danmark.
Udover vi var tilstede var bl.a. Jesper Høvring – den anerkendte bryllupskjole designer, forskellige bordopdækninger, dels slottets, samt fra Tablesetting, indbydelser og bordkort fra Papirlykke, smukke blomster fra florist Ulrik John Blomster, undertøj fra Anne Sax – Lingeri, Herretøj fra Mond, Smykker fra Diamonds By Von Arenstorff, og Makeup/Frisure fra Christinna Nielsen samt Makeup & Hair artist Louise Liisberg.
Der var Live musik fra Limunt og Bryllups Fotograf & Film fra Bryllupsfilm.nu.

Kokkdedal Slot Copenhagen serverede rundt på slottet og i Masteteltet smagsprøver af mad, bryllupskage samt vin.

luksustelte-bryllupsmesse-kokkedal-slot-copenhagen

INSPIRATION

Er du blevet inspireret til at holde dit / jeres bryllup i et af vores telte – kan du blive inspireret her eller i vores galleri her.
Drømmer du om noget andet end det vi viser her – så kontakt os – vi elsker at være med på brudepars rejse til det slags bryllup I ønsker.

teltfest-outdoorfest-teltunivers
galleri-luksustelte-festtelte

SE OGSÅ