LYSKÆDER MED PAPIR LANTERNER

EXTRA PYNT TIL FESTEN

LYSKÆDER MED PAPIR LANTERNER

Fornyeligt var vi med til POP UP hos A table story. Her deltog flere af vores tætte samarbejdspartnere – bl.a. pigerne fra Cerise. De er utrolig kreative og har altid en ny måde at se tingene på. Deres kreative hjerner fandt på at sætte deres lanterner (papirlamper / rislamper / papirlamper) på vores lyskæde allé.

Ofte sætter vi vores lyskæde allé op udenfor vores telte – dels for at give vejen / stien til teltet en sikker rute gennem aftenen / natten – men også for at matche teltet med en hyggelig stemning. Vejen kan også være til toilettet – men den ka også omridse et lounge område udenfor teltet.

Både til lounge området og vejen –  kan disse lanterne virkelig give en extra dimention til området.
Lanternerne er her råhvide / hvide – men de kan også købes i mange andre farver – såsom; blå, lyserød, rød, gul, lilla, grøn – faktisk i uendelig mange farver – se fx. her.

lanterner-lyskaede-luksustelte

HVORDAN GØR DU?

Køber du lanternerne via Cerise – IKEA eller et af de mange andre steder – følger der en bøjle af metal med.

Denne bruger du til at holde lanternen foldet ud. Herpå er en lille krog – som gør at man kan montere den på ledningen – fx. på vores lyskæder.

Vil du se nøjagtigt hvordan man gør – viser Cerise der her på deres instagram. Her viser de også et tons af andre tips til brug af deres sortiment – som meget nemt også kan benyttes til pynt i vores telte.

OBS. Man skal altid være opmærksom på at lyskilden ikke sidder for tæt på selve lanternen – hvorpå den kan blive for varm.

rislampe-lyskaede

SAMARBEJDSPARTNERE

Flere gange om året laver vi i samarbejde med vores nærmeste samarbejdspartnere det vi kalder et *POP UP Showroom* i A table story´s lokaler i Albertslund. 
Her viser vi sammen hvad vores produkter og ydelser kan gøre for at I får en vidunderlig fest – ligemeget om I skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller firmaevent.

Hold øje med vores Sociale Medier eller hjemmesiden for at se hvornår den næste POP UP kommer. 

Billeder er fra Cerise & Luksustelte.

SE OGSÅ