DANSEGULV I FESTTELT

DANSEGULV I FESTTELT

Mange spørger om det er muligt at danse i vores telte – og her er der kun et svar – et rungende JA!

Der er to muligheder hvorpå man kan have dansegulv i vores telte.
Benytter I vores modulgulv – som er gråt – kan det hvis I har plads være hvor som helst hvad I ønsker. Mange gør det at de hen ad aftenen flytter lidt rundt på møblerne ved at rykke et par borde (fx. dem der er brugt til buffét, gavebord, eller 2 borde som folk har siddet ved under middagen – vores borde er nemme at flytte). Oftest er dansegulvet i den ene ende – tæt på bandet eller baren.

Benytter I vores gulvtæppe løsning til jeres fest i vores telte – kan vi skabe et fast underlag, som er godt hvis der er gæster med høje hæle, eller andre sko der kan være udfordrende på et gulvtæppe.

Dette dansegulvet er udformet i egetræsparket, og placeres i moduller á 80×80 cm og afsluttes med en aluminiumskant hele vejen rundt.

bryllupsvals-telt
dansegulv-bryllupstelt

LYS – LYD & EFFEKTER

Er der lagt op til stor dansefest i teltet kan vi anbefale at se nærmere hos Eventrental. Her kan man leje extra lys, deko væg samlet af højtalere – som kan stå bag et band – se galleri her – og andre lounge møbler.
Ønsker man band i teltet – anbefaler vi We entertain.

dansegulv-i-festtelt
dansebryllup

HVAD HAR DU BRUG FOR ?

Når du skal leje et telt – er det vigtigt først at finde antallet af gæster og hvor teltet skal stå. Derefter kan du gå på eventyr på vores produkt side eller galleri side. Her kan du blive inspireret og finde hvad der passer til dine behov. Skal det være til et bryllup, ønsker du måske at priotere plads til et gavebord, buffét, scene, dansegulv og / eller en bar. Skal der være flere telte ved et firmaevent osv.

SE OGSÅ