CIRRUS

DEN LILLE TIPI

Cirrus teltet er en lille/intim tipi til 35-40 personer. Teltet har faste sider og mulighed for én stor åbning. Den “lille” fest kan dermed også holdes i et af vores skønne telte. Cirrus teltet fungerer også perfekt som “dansetelt” eller lounge-område, når det bliver bygget sammen med en Stratus-tipi.

ALT DET PRAKTISKE

Nedenfor er listet forskellige praktiske oplysninger angående kapacitet, areal, mål samt muligheder ved brug af Cirrus tipien. Vi gør opmærksom på, at nedenstående oplysninger gælder for 1 x Cirrus tipi.

KAPACITET

40 pers.

v/5x borde bænke-sæt

AREAL

49 kvm (siderne nede)

v/1x Cirrus-telt

MÅL

Ø8,25 m (siderne nede)

6,1 m (højde)

MULIGHEDER

Wallflex IKKE muligt

Sammenkobling med Stratus

tipi-telt-luksustelte
cirrus-tipitelt-til-fest
overnatning-i-telt

Cirrus tipi – Galleri

unikt-presseevent-luksustelte
eksklusiv-outdoor-middag-telt
outdoormiddag-telt-luksustelte
sommerfest-telt-natur
tipi-telt-luksustelte
romantisk-bryllupsmiddag-luksustelte
luksustelte-outdoor

HVAD NU HVIS

VI ØNSKER GULV I TIPI-TELTENE?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder, I kan vælge imellem alt afhængig af underlaget. Kontakt os for at høre mere om de muligheder der passer til jeres løsning.

HVAD NU HVIS

VI KOMMER TIL AT SIDDE OG FRYSE?

Man skal ikke fryse i et telt. Lover vejrudsigten derfor lave temperaturer, så anbefaler vi en varmekanon, som varmer teltet op. Til hyggen: Lyskæder og et åbent gasbålsted som skaber en speciel atmosfære.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV HAR PLADS TIL ET TELT?

Det kræver plads at have et telt stående, og har I ikke selv pladsen, så er der ingen grund til panik. Vi har udarbejdet en liste over naturskønne lokationer i Danmark, som vi i den grad kan anbefale.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV KAN SÆTTE TELT OP?

Det skal I ikke tænke på, for vi sørger for at sætte alt op. Alle vores priser er inkl. personale, som kommer og sætter teltet op og tager det ned igen. I skal blot fortælle os, hvor I ønsker det placeret.

HAR DU OGSÅ SET?

teltudlejningen-fleksible-stratus-tipi-telt
nimbus-tipi-Luksustelte

PERFEKTE TIL TELTHAVEFEST

Cirrus tipier – og vores 2 andre tipityper er perfekte til teltfest i private haver.
De har en størrelse der ofte passer til private haver. Her kan de sættes op på græsplæner, fliser eller lignende. Det skønne ved at holde en fest i sin egen baghave er at man har alle sine ting tæt på – og skal derfor ikke arrangerer og leje en masse ekstra.
Vores cirrus tipi passer også til outdoor arrangementer hvor man fx. kan arrangere spisning i teltet efter jagt, eller spejdere der skal afholde et event.