Luksustelte

EKSKLUSIV OUTDOOR MIDDAG I TELT

Eksklusiv outdoor middag i telt – en skøn intim middag v/langbord for 12 personer i Cirrus tipitelt. Her var der smukt dækket op på 2 tipiborde med bænke omkring – hvorpå vi havde lagt vores renskind – som gør det meget mere behageligt at sidde rundt om bordet i længere tid. Servicen og blomster var fra A table story – de havde pyntet med nordisk keramik & farvestrålende flora. Blomsterne havde et dejlig frisk look – især op mod teltets dug. De var placeret i fhv. tynde høje vaser midt på bordet. Denne outdoor middag var enkel med god plads omkring – vores anbefaling til en middag i cirrus tipien er omkring 30 personer – men denne middag er et bevis på – at færre kan sagtens klare teltet. Rundt på hver plads havde Ink Saloon lavet en fin mini folder med dagens program og menuen – som passede perfekt med blomsterne og servicen.

eksklusiv-outdoor-middag-tipitelt

BESKRIVELSE

Cirrus tipi

 

Opdækning til 12 personer. OBS! Denne opsætning var en del af vores showroom, og dertil skabt med udgangspunkt i god plads. 1x Cirrus kan reelt kapacitere op til 30 personer. Se eksempel på plantegninger HER

 

•  1 x Cirrus tipi

•  2 x 3 stk. Spotlys

•  2 x Tipi borde

•  4 x Træ bænke

•  4 x Renskind

•  1 x Gasbålsted inkl. gas

Fotograf Lene Westergaard
Service & blomster fra A table story
Grafik fra Inksaloon

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

EKSKLUSIV TELTFEST

Telte kan benyttes til stortset alle salgs arrangementer. Er det en intim outdoor julefrokost i telt kan vi tilbyde flere varmekanoner – som gør at teltet kan bibeholde den temperatur i ønsker. Denne slags opsætning kan også give en anderledes bryllupsfest eller fødselsdag end de traditionelle. Dette åbner masser af muligheder og vores møbeludlejning med enten lange eller runde borde – træbænke eller de smukke klassiske cross back chairs kan gøre det til den fest du ønsker. Vi har i vores galleri lavet mange forskellige variationer af fester – og disse fester kan mixes på kryds og tværs – så teltfesten bliver lige som I ønsker. 

Andre anledninger der kan foregå i telt kunne være produktlanceringer, private dining arrangementer som restauranter fyldt med borde & stole som på Heartland, caféer med lounge møbler, infotelt som på Folkemødet på Bornholm eller koncerter hvor der er opsat scener – som kan bruges til firmafester mm. Vores udlejnigstelte kan bruges til filmoptagelser, enten til noget omkirng natur og outdoor – men også midt på græsplæner i byen.