NIMBUS

DEN LILLE SIDEKICK TIPI

Nimbus-tipien er vores alsidige “side kick”, som kan bruges til et hav af formål. Tipiens enkle udforming matcher flot de større telte og kan løse behovet, når der er brug for en mindre pavillon til f.eks anretning af mad eller placering af bar. Tipien kan også bruges som chill-out område eller overdække til lounge.

ALT DET PRAKTISKE

KAPACITET

16 pers.

v/2x Borde bænke-sæt

15 pers. stående (max)

AREAL

24 kvm

v/1x Nimbus

 –

MÅL

Ø5,5 m

3,8 m (højde)

MULIGHEDER

Overdækning til fx velkomst/

catering

eller bar

nimbus-tipi-gasbaalsted
nimbus-tipitelt-luksustelte
telthygge-luksustelte
nimbus-tipi-telt-fest
nimbus-tipi-til-havefest
nimbus-udlejning-telt-festival

HAR DU OGSÅ SET?

teltudlejningen-fleksible-stratus-tipi-telt
cirrus-tipi-Luksustelte

PRAKTISK UDLEJIGSTELT TIL ALLE ANLEDNINGER

Vores fine nimbus tipi indeholder uendelig af muligheder.
– Den kan bruges på festivaller med vores runde bar under – sådan så den og personalet står i læ og ly for sol og regn. Firmaerne LÆSK og MEYERS har bl.a. benyttet den til deres egen bar (se billeder på siden) – på bl.a. Roskilde Festival mfl.
– Nimbus tipien kan også bruges til havefester – hvor de er fantastiske til at sidde under både ved studentergilde, barnedåb, 18 års fødselsdag i haven, ved sommerhuset eller på stranden ect.
– Tipien er også super god som et telt hvor maden anrettes, et gavebordet, børne-/legeområdet, stå under ved fx. en reception, et lounge område med lænestole – hvor man udvider festens areal ved siden af det telt man holder selve teltarrangementet i.
– Det er også muligt at sætte nimbus tipier sammen – og ligesom udforme en allé ned igennem en gade eller hvor man har en masse boder ved siden af hinanden.
– Nimbus tipien har samme canvas farve som vores andre tipier; Stratus tipien og Cirrus tipien. Dette gør at man kan sætte dem som en helhed, hvor looket forbliver outdoor. 
imbus tipien er som alle Tentipi´s telte testet under utrolig voldsomme vejrforhold og kan holde til regn og andet nedbør.
Overvejer I at benytte vores telte er i altid velkomne til at kontakte os og få vores vurdering på muligheder ud fra jeres forhold. Vores foreslag er naturligvis uforpligtende.