Luksustelte

FUNKLENDE MAGI I TELT MED BLOMSTERENG

Funklende magi i telt med smuk blomstereng ved sommerbryllup i fantastiske omgivelser ved Dragør blandt mark & eng. Opdækningen var klassisk – men hvor der var tilføjet voluminøs vild sommerflora i alle blomsterengens farver. Buketterne stod smuk og enkelt midt på de runde borde – hvor der omkring stod vores cross back chairs – som passede perfekt ind i den klassiske stil. Yderligere på bordet stod der 2 hvide stearinlys og et elegant bordnummer. Teltet der var lejet til festen var vores stratus tipi – sammenkoblet med en cirrus tipi. Denne opsætning gør det muligt flere gæster end ved en enkelt tipiopsætning. Yderligere var der et gasbålsted og et barmodul – som er praktisk i denne opsætning. Yderligere havde bryllupsparret en enkel stratus til deres reception.

magisk-bryllup-i-telt

BESKRIVELSE

Stratus-tipi m/WallFlex & Cirrus tilkobling

 

Opdækning til 60 personer
Bryllups-arrangement

•  1 x Stratus-telt  m/WallFlex Window & Cirrus tilkobling

•  1 x Stratus-telt til reception

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  8 x Runde borde

•  60 x Cross Back Chairs

•  1 x Bar modul (Den Runde bar)

•  1 x Lyskæde allé på ca. 10m

 

Billeder af Frank Lohmann

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

LEJ ET TELT TIL DIN FEST

Lej et telt til din fest – det kan være alt fra bryllupsfest, kobberbryllupsfest, sølvbryllupsfest, runde fødselsdagsfest, non- og konfirmationsfest – og ikke mindst firmafester / firmaevents og festivaller.
Hver gang skal man overveje størrelsen på teltet – hvad skal der kunne være inde i det – skal der være møbler, som runde borde, tipiborde og bænke – scene –  og hvor mange mennesker er festen til.
Når man holder sit arrangement i et festtelt – har man flere fordele. Det er en bæredygtig måde at afholde en fest på. Bæredygtig på den måde at vores telte bliver brugt igen og igen – hvilket vi kan fordi de er i så god kvalitet – samt fordi vi passer virkelig godt på dem og vedligeholder dem løbende. Dette gør vi også med vores møbler – hvor bl.a. vi selv har designet og bygget vores tipiborde og tipibænke – af vores egne medarbejdere – lavet af nordisk fyrretræ der er FSC certificeret. Derudover er det en nem måde at arrangere end fest på. Det kan fx. være i din egen have, ved dit sommerhus eller hvor du har et sted. Dvs. man skal ikke ud i at arrangere at få transporteret sine egne ting så langt hvis festen er tæt ved.