Luksustelte

TRENDS & TRADITIONS

Vi har flere gange haft den store fornøjelse at hjælpe Holmrisb8 med at skabe udendørs områder til Skandinaviens største meet & greet event, Trends & Traditions – i hjertet af København. Sammen med ca. 140 udstillende danske og udenlandske designbrands deres møbler. Det er efterhånden mange år, hvor gæster kan komme og blive inspireret, fagligt udfordret og udvide både netværk og horisonter.

Med Peters (ejer af Luksustelte) baggrund i møbelbranchen, har det været en af de opgaver, der lå vores hjerte ekstra nært. Det var en fornøjelse at opleve vores tipi-telte skabe atmosfæriske miljøer midt i historiske rammer af det industrielle og rå Lokomotivværksted i København.

Eventet er et endagsarrangement, hvor der bliver serveret lækkert mad fra en af vores stratus tipier – hvorpå det kunne nydes i et af de andre opsatte telte – eller på borde udenfor.

Skandinavien-event-teltes-stoerste-meet-greet-event

BESKRIVELSE

Tipi Set-up

Designmesse
København – Maj 2022

•  5x Stratus Tipi m/WallFlex Window

•  45 x Tipi Borde

•  90 x Bænke

 

 

Event: Trends & Traditions
Foto: Luksustelte

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

EVENTTELTE MIDT I KØBENHAVN

Et firmaevent – hvor lokalerne til eventet er fyldt med boder – er vores telte utrolig flexible og kan hjælpe med café / restaurant, samt spiseområde. Vores stratus tipier kan sættes op med en åbning – WallFlex – som gør at teltet kan stå åbent hvis vejret er til det – eller de kan lukkes ned hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Dette gør at man med ro i maven kan arrangere udendørs fester i vores telte.
Vi har med tiden sat telte op mange steder rundt i København – og ligemeget om det er i tæt bebygget områder eller hvor der er en stor grøn græsplæne – vækker vores telte altid god opmærksomhed – da de er utrolig lækre både at se på – men også at sidde i.