Luksustelte

TRENDS & TRADITIONS

I maj 2022 havde vi den store fornøjelse at hjælpe Holmrisb8 med at skabe udendørs områder til Skandinaviens største meet & greet event, Trends & Traditions – i hjertet af København. Sammen med 140 udstillende danske og udenlandske designbrands deres møbler. I år åbnede de for 7. gang dørene til en dag, hvor gæster kunne blive inspireret, fagligt udfordret og udvide både netværk og horisonter.

Med Peters baggrund i møbelbranchen, var det en af de opgaver, som lå vores hjerte ekstra nært. En fornøjelse at opleve vores tipi-telte skaber atmosfæriske miljøer midt i historiske rammer af det industrielle og rå Lokomotivværksted i København.

Eventet er et endagsarrangement, hvor der blev serveret lækkert mad fra en af vores stratus tipier – hvorpå det kunne nydes i et af de andre opsatte telte – eller på borde udenfor. 

trends-and-traditions-moebel-messe

BESKRIVELSE

Tipi Set-up

Designmesse
København – Maj 2022

•  5x Stratus Tipi m/WallFlex Window

•  45 x Tipi Borde

•  90 x Bænke

Event: Trends & Traditions
Foto: HOLMRIS B8

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

EVENTTELTE MIDT I KØBENHAVN

Et firmaevent – hvor lokalerne til eventet er fyldt med boder – er vores telte utrolig flexible og kan hjælpe med café / restaurant, samt spiseområde. Vores stratus tipier kan sættes op med en åbning – WallFlex – som gør at teltet kan stå åbent hvis vejret er til det – eller de kan lukkes ned hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Dette gør at man med ro i maven kan arrangere udendørs fester i vores telte.
Vi har med tiden sat telte op mange steder rundt i København – og ligemeget om det er i tæt bebygget områder eller hvor der er en stor grøn græsplæne – vækker vores telte altid god opmærksomhed – da de er utrolig lækre både at se på – men også at sidde i.