TOMORROWLAND

INSPIRATIONSBESØG VED TOMORROWLAND

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi hos Luksustelte er ret inspireret af den årlige elektroniske festival Tomorrowland.

Festivalen er verdens mest berømte og imponerende elektroniske musikfestival, med fantastiske visuelle effekter og en unik atmosfære, der tiltrækker musikelskere fra hele verden til Belgien for at fejre elektronisk musik og fællesskab.

tomorrowland-wooden-dome-tents2

IMPONERENDE TELTE

Som det ses på billederne er der mange vilde og smukke telte ved festivalen.
Vi er specielt imponeret over det smukke råhvide Wooden Dome telt.
Det er et arkitektonisk, kuppelformet telt med et helt særligt blikfang.
Teltet er udelukkende bygget op af buet fyrretræ, hvilket bidrager til et eksklusivt & helt unikt look.

tomorrowland-wooden-dome-tents

OM TOMORROWLAND

Tomorrowland Festivalen blev først afholdt i 2005 og har siden da vokset sig til en af verdens mest kendte og populære musikbegivenheder inden for elektronisk musik.

Festivalen blev grundlagt af de belgiske brødre Michiel og Manu Beers og bliver afholdt i byen Boom i Belgien. Festivalen var inspireret af en Disney-fortælling og havde en eventyrlig og fantasifuld atmosfære fra begyndelsen.

Derfor er den kendt for sine imponerende scenografier, spektakulære lys- og lydshows samt en imponerende lineup af verdenskendte DJ’s og elektroniske musikartister – især er den primære festivalplads, kendt som *De Schorre*, en stor naturpark i nærheden af Antwerpen.

Festivalen strækker sig normalt over to weekender i juli og tiltrækker tusindvis af musikfans og festdeltagere fra hele verden.
Da festivalen startede i 2005 var der ca. 9000 gæster. I 2017 var de oppe på 360.000 gæster.

tomorrowland-wooden-dome-tents4

LINEUP, SCENER & TEMAER

Tomorrowland praler altid med en stjernespækket lineup af verdensberømte DJ’er og elektroniske musikproducenter. Navne som David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, og mange andre har optrådt på festivalen.

Festivalen har flere scener, hver med sin egen unikke atmosfære og musikstil. Nogle af de mest kendte scener inkluderer Mainstage, Freedom Stage, og Atmosphere Stage. Disse scener er kendt for deres imponerende scenografi og avancerede lys- og lydproduktioner.

Hvert år har Tomorrowland et tema, der inspirerer til festivalens dekorationer, scenografi og endda festdeltagernes påklædning. Temaet bidrager til at skabe en eventyrlig og fantasifuld oplevelse for festivalgæsterne.

Følg Tomorrowland på Instagram.

tomorrowland-wooden-dome-tents3

UDVIDELSE, INDFLYDELSE, BILLETTER & FÆLLESSKAB

Udover festivalen i Belgien har Tomorrowland også udvidet globalt ved at arrangere forskellige versioner af festivalen i andre lande, såsom USA (TomorrowWorld), Frankrig (Tomorrowland Winter), Tomorrowland-Brasilia og andre steder.

Tomorrowland har haft en betydelig indflydelse på populærkultur og elektronisk dansemusikscene. Det er blevet en kilde til inspiration for musikvideoer, mode og kunstværker.

Billetterne til Tomorrowland er normalt meget eftertragtede og sælger ofte ud inden for få minutter. Festivalen tilbyder også campingmuligheder for dem, der ønsker at bo på stedet under festivalen.

Festivalen har opbygget en stærk følelse af fællesskab blandt dens deltagere. Mange festivalgæster kommer tilbage år efter år for at opleve den unikke atmosfære og musik.

SE OGSÅ