Luksustelte

SENSOMMER BARNEDÅB I HAVEN

Med lidt tæpper og varme trøjer ved hånden, holdte Cathrine (Rockpaperdresses), og hendes mand Adam, barnedåb i haven for deres lille datter Irma en søndag i september. Heldigvis var det en af de magiske efterårsdage, som bød på hhv. solstrejf og summervibes – Ikke bare i vejret, men i høj grad også på bordet.
Vores enkle nimbus tipi var samlingspunktet for dagen – hvor der stod tipiborde og bænke under og omkring i haven. Servicen og de smukke blomsterdekorationer var fra de altid elegante A Table Story. De kreerede sommerborde med blomster tallerkner i forskellige farver – dette spil af forskellige tallerken farver er en virkelig fin finesse ved teltfester.

barnedåb-haven

BESKRIVELSE

Nimbus tipi

 

Opdækning til 50 personer
Barnedåbs-arrangement, September 2021

 

•  1 x Nimbus tipi

•  Klassiske lyskæder

•  8 x Tipi borde

•  18 x Træ bænke

•  1 x Bålfad

 

Service & blomster fra A table story

Fotos af Trine Kjær

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

BARNEDÅB ELLER NAVNGIVNINGSFEST I TELT

Om man vælge at døbe eller navngive sit barn – kan det fejres i et telt. Dette er en god måde at vise familien og venner sit barn og fejre alle dem barnet har omkring sig.
Mange vælger at arrangere det i egen have – hvor vi sætter et telt og miljø omkring op. Alt efter antallet af gæster kan det enten arrangeres om sommeren – hvor der blot er brug for et overdække, som kan være en nimbus tipi eller et stretch tent – eller det kan være i et af vores telte som mange haver har plads til – fx. vores cirrus tipi, stratus tipi eller vores Mastetelte 8x14m eller det lille runde på Ø10m. – her kan alle lukkes til ved mindre godt vejr.
Maden til festen, kan være alt fra en formel middag til en afslappet buffet eller picnicstil. Hertil kan desserten fx. være en kage med barnets navn – dekoreret med masser af farver.
Holder man sin teltfest i egen have – er der også den fordel at man kan arrangere forskellige aktiviteter ved og omkring teltet. Dette er en rigtig god løsning – hvis der er andre børn med til arrangementet. Som havespil kan anbefales; kroket, petanque eller børne udgaven, med små trækugler, kubb, hvor man skal vælte modstanderens træblokke ved at kaste træpinde, Stigegolf, vandballonkamp, hoppepude eller ringkast.
I Danmark skal man registrere et barns navn indenfor de første 3 måneder. Men Der er ingen fast regel for, hvornår folk døber deres børn – men oftest indenfor barnets første leveår.