Luksustelte

LYS ELEGANCE & MØRK FYRRESKOV

Vielse i skoven med mørke fyrretræsstier med funklende lyskæder. Casual seating med gennemgående lyse & elegante toner i det fine Mastetelt. Dette bryllupsarrangement havde omkring 60 gæster til middag – samt dans natten igennem med dans og dejlig musik. Til vielsen havde brudeparret valgt at lave en lyskæde allé ned igennem en lang træ allé – i midten af naturen – hvor skovens træer står tæt til begge sider. Festen havde en uformel stemning – hvor gæsterne var placceret ved vores fine træborde og bænke. På masteteltets midterstople er der ude på sat vores vimpel på – hvilket kan flagre smukt i vinden. Som underlag var der gulvtæpper – som giver teltet et smukt natuligt udseende.

stort-bryllupstelt-i-skoven

BESKRIVELSE

Mastetelt Ø14 m

 

Opdækning til 60 personer
Bryllups-arrangement ved skov og landlig idyl

 

•  1 x Mastetelt Ø14m m/vimpel & Gulvtæpper

•  Klassiske lyskæder

•  Lyskæde allé til vielsen

•  13 x Tipi borde

•  20 x Træ bænke

 

Private billeder.

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

PYNT TIL TELTFEST

Når man skal pynte et telt op til fest kan det gå i mange retninger – alt efter hvad der er anledningen til teltfesten.
Luksusteltes telte emmer i sig selv af en outdoor og klassisk lys stemning – så festens farvetema er ofte til den naturlige side – med lyse jordfarver – evt. med et strøg af skarpe farver.
Som pynt kan man koordinere farverne på duge, balloner, bånd / guirlander / flag på snor, blomster, service og andre dekorationer for at skabe en sammenhængende og stilfuld atmosfære – her kan vi evt. anbefale Cerise – som inspiration.
Blomsterne kan pynte på bordet – hvor de matcher til servicen – og de kan hænge ned fra teltets tag i en blomsterring.
Lysudsmyknigen i teltet – kan som ofte være vores lyskæder – men derudover kan man stille stearinglys på bordene og ex. i baren. Derudover kan man pynte med lanterner, fyrfadslys eller lys i glasbeholdere – som sikrer at vind ikke slukker dem.
Op til teltet og rundt om det – kan man arrangerer med lys på stier eller gangarealer, og hvis man har lavet et lounge område udenfor teltet kan man omkredse det med en lyskæder på træ- eller jernspyd.
En smuk detalje – som vi viser i dette galleri – Sommer flora i telt – er der på masteteltets væg – hængt en snor – hvorpå der med klemmer hænger fotografier. Dette er en smuk måde at personliggøre festen og gøre den mere intim.
En meget naturlig ting ved teltfester er at pynte om med naturen selv, dvs. bruge naturlige elementer som grene, kviste, blade eller kogler som skaber en organisk følelse.