ANBEFALINGER

VORES LILLE SORTE BOG

Her på siden har vi samlet en liste over de bedste leverandører i branchen, som vi varmt kan anbefale. Vores lille sorte bog til jeres inspiration –

A TABLE STORY

Unik serviceudlejning. Fuldend den magiske tipi-atmosfære med det smukke service fra A table story. Hos A table story har de specialiseret sig i nøje udvalgt service af bedste kvalitet. Sortimentet skelner bredt fra romantisk porcelæn til nordisk råt keramik. De tilbyder både hjælp med service og blomster, og er absolut de bedste indenfor deres felt. Vores allerbedste anbefaling.

VANG & BAR

Cocktails. Vang & Bar er en erfaren og enorm professionel cocktail-leverandør, der i dén grad ved, hvad de laver. Manifestet beskriver et fokus på bæredygtighed og økologi samt sæsonens urter, bær og frugter. Hvis muligt høster de alt, der er muligt på familiegården på Møn. En oplevelse for sig (vi har smagt.) Book dem til fri bar i vores tipier eller Horseboxbaren. PS de har åbnet deres egen bar på Vesterbro, Ingerslevsgade 200 – I den grad et besøg værd.

STORYBOOK STUDIO

Fotograf. Sergio er en af de dygtigste fotografer, vi nogensinde har mødt. Vi har arbejdet med ham i forbindelse med flere bryllupper, og vi har altid haft utrolig gode oplevelser med ham. Sergio har helt unik flair for at fange stemninger i sine billeder, samt gøre det på en måde, så kompositionen i billedet virker helt naturlig men komplet velovervejet. Samtidig med at tage stilbilleder med liv i, så er Sergio også videograf og laver de mest magiske videoer. Vores varmeste anbefalinger.

GENSKABT

Catering. Rustik catering i højt niveau eksekveret på en utrolig smagsfuld og innovativ måde. Genskabt leverer catering, som er alt andet end kedelig. Maden er sprudlende, smagsfuld og legesyg. Servering i alt fra noget, der ligner mormors gamle metal madpakker til rå wokpander. Genskabt leverer ikke bare mad, men iscenesætter en madoplevelse. En varm anbefaling.

METTE LYCK

Fotograf. En meget professionel fotograf som er en dygtig historiefortæller. Vi har arbejdet med Mette et par gange, og alle har været af utrolig positiv karakter. Mette er enorm behagelig og formår at gøre sine billeder naturlige og levende fremfor opsatte og kunstige. Vores anbefaling.

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved