POP-UP SHOWROOM

OPLEV ET MAGISK UNIVERS
20-22. MARTS, KL. 11.00 -17.00 (UDSKYDES TIL EFTERÅRET)
Unikt pop-up event med mulighed for at opleve teltene i deres rette element; Midt i naturen & under åben himmel.
I stærkt samarbejde med nogen af de dygtigste samarbejdspartnere i branchen, kreerer vi over 3 dage et inspirerende 2.000 kvm univers med smagsprøver på cocktails, catering, bordopdækning, musik mm. 

A table story (Service & blomster)
By:Cerise (Dekoration) 
Genskabt (Catering)
Vang & Bar (Cocktails)
InkSaloon (Grafisk & skilte)
Tipi Camp (Overnatning)
Storybook Studio (Foto & Video)
Humleorehus (Venue & overnatning)
Karen Kousgaard (Musik)
Mfl.

⚠️ EVENT-UPDATE IFT. CORONA VIRUS  ⚠️
På baggrund af den seneste udmelding omkring Covid-19, må vi desværre aflyse vores åbent-hus-event, der skulle være afholdt den 20., 21. og 22. marts. 

Vi havde glædet os rigtig meget til at møde mange af jer og invitere jer ind i vores fantastiske tipi- og Sperry univers, som vi ville skabe med vores dygtige samarbejdspartnere, så det er rigtig ærgerligt, at vi må aflyse. Vi er meget glade og taknemmelige for den supergode respons, vi har fået fra jer, og det er en underdrivelse at sige, at vi har set meget frem til weekenden.

Aflysningen betyder, at vi desværre ikke kan nå at afholde et åbent-hus-event inden sommerens arrangementer. Det vil tidligst være til EFTERÅRET, at vi kan sætte en NY DATO, og vi vil vende tilbage til jer med information om dette, så snart vi har fået tingene på plads. Mange af jer ville komme forbi vores åbent-hus-event for at få en dialog om jeres kommende arrangement. Den dialog er vi nu klar til at tage på telefon og mail. Vi kommer også gerne ud og besøger jer for en snak. Har I spørgsmål, skal I endelig ikke tøve med at tage fat i os.

Vi er selvfølgelig klar til at afvikle samtlige arrangementer sommeren over.

Pas på jer selv –

De Bedste Hilsner,
Peter, Trine, Michael & Ida

GRATIS ADGANG
I årenes løb har vi modtaget mange forespørgelser på muligheden for at opleve vores telte, og derfor vælger vi nu at invitere til et eksklusivt POP-UP SHOWROOM, hvor vi vil præsentere jer for vores magiske univers (og tilhørende nye produkter vi arbejder på)

Gør en tur ud af det – Tag vennerne, familien eller kollegaerne med – Så sørger vi for en dag fyldt med inspiration og masser af smagsprøver. 

Humleorehus • Humleorevej 27-29 • 4140 Borup
GRATIS PARKERING

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved