GREAT GATSBY

EN EKSTRAVAGANT 50 ÅRS FØDSELSDAG

1920'ernes glam. Glitter, perler, Panama-hatte, lange satinhandsker, faconsyede veste og Charleston-kjoler. En glamouriøs hyldest til 1920’ernes kultur og æstetik - og ikke mindst et brag af en fest med bl.a. live performances & et stort festfyrværkeri at slutte af på. En ekstravagant 50 års fødselsdag i unikke rammer. 

En tilbagevendende kunde af vores, fyldte rundt, og det skulle fejres med manér ved eget private sommerhus i Vejle. I ægte 1920'er stil ankom alle gæster til arrangementet i passende Great Gatsby dresscode. Alle kvinder i perler, fjer og glitter. Alle mænd i formsyet jakkesæt, veste og sixpence. Ved ankomsten blev der budt velkommen af bl.a. stylede akrobater på stylter og en karikaturtegner, og der blev serveret en overdådig østersbuffet, pindemadder på sølvbakker og bobler fra champagnetårn. Alt sammen samtidig med, at gæsterne kunne nyde tonerne af live-jazz.

udebryllup
band-bryllup-fest
drinks-til-bryllup

I teltet var den gennemførte røde tråd ikke til at overse. På bordene var store volumiøse dekorationer med hvide fjer og matchende blomster sat op imod den høje og dramatiske hvælving i vores 10 x 22 Sperry. Det skabte et helt særegent rum. De runde borde var dækket i matchende hvide toner og med et strejf af guld fra det eksklusive bestik, som gik igen i menu- og bordkort. Ikke én detalje var overladt til tilfældighederne.

Den runde bar, som var placeret lige ved indgangen, skabte et smukt blikfang. Over baren hang vores Ø200 cm blomsterring monteret med en stor, smuk stedsegrøn dekoration. Et æstetisk omdrejningspunkt, som samtidig fungerede som et praktisk og logistisk punkt ift. opbevaring.

 

stor-foedselsdag-i-telt
bar-til-teltfest
smuk-telt-fest-galla

LIVE SHOW & FESTFYRVÆRKERI

En overdådig middag blev serveret, og i takt med, at solen gik ned, og teltet forvandlede sig til et magisk univers, udfoldede aftenen sig med en række live performances.

Burlesque-show, live musik og til sidst et kæmpe fest-fyrværkeri. I baren blev der skænket classy cocktails i martiniglas, og til de ekstra festglade var der arrangeret shotmaskine forklædt som en overdådig isskulptur inkl. navneindgravering på dagens fødselar.

festtelt-mastetelt-foedselsdag-luksustelte
fest-fyrvaerkeri
stor-teltfoedselsdag-luksustelte

TELT-BESKRIVELSE

Opdækning til 70 personer
50 års fødselsdag, Vejle 2021

•  1 x Sperry 10 x 22 inkl. gulvtæpper

•  Klassiske lyskæder

•  9 x Runde borde & 70 x Cross Back Chairs m/hynde

•  Den Runde Bar m/blomsterring Ø300

•  Dansegulv

•  2 x varmekanon inkl. brændstof

•  Allé m/tæpper ned til teltet

•  Den Grå Horseboxbar

LEVERANDØRER

Telt, møbler, gulv, lyssætning: Luksustelte
Venue: Privat i Vejle
Fotograf: Jesper Sunesen
Produktion: Pivot
Catering: Remouladen
Cocktails: Barkastellet

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ