INTIMT BOHO-BRYLLUP I HAVEN

HAVE-ROMANTIK I TISVILDE

Er drømmen et intim bryllup i haven? Så er Simone & Mads’ fortryllende boho-chic bryllup i maj måned nok et drømmeeksempel på, hvordan det kan gøres. Parret fortalte os, at deres drøm var at skabe en hyggelig, intim og romantisk oase i form af en afslappet, men uforglemmelig havefest. – Og lige præcis dét, var hvad både brudepar og gæster fik.

Parret valgte at blive gift i det smukke Tisvilde. Vielsen fandt sted i den fortryllende Tibirke Kirke, som efterfølgende også lagde have til både middag og fest. Stedet var intet mindre end magisk med udsigt til både sø og omkringliggende marker.

Receptionen blev afholdt i haven med blå himmel samt høj sol, hvor parret havde arrangeret afslappet selvbetjening af drikkevarer fra dispensere placeret i vores Grønne Horseboxbar.

 

boheme-bryllup-luksustelte3
intim-bryllup-i-telt
boheme-bryllup-luksustelte2
boheme-bryllup-luksustelte1

MARKBLOMSTER, LEVENDE LYS & FUNKLENDE LYSKÆDER

Parrets ønske var en mere åben tipi, hvorfor vi valgte at bygge en gennemsigtig side på indgangspartiet, og derfra lod gæsterne nyde udsynet til den smukke kirkehave. Tipien var udstyret med glitrende lyskæder fra top til tå og hængende olielamper langs tipiens indgang. Parret valgte stole til deres 60 gæster.

De rå borde var elegant dækket med lyst keramik og suppleret med varme, naturfarvet toner i krystalglas fra A table story. Buketter af markblomster var løst bundet og placeret ved bordene sammen med små glas med stearinlys, som sammen med resten af rummet skabte en magisk og varm atmosfære.

telte-institutioner-luksustelte1

FEST UNDER FUNKLENDE LYS

Da solen gik ned, og stjernerne kom frem, var der bål i haven under åben himmel. Drinks blev shaket og skænket i Den Grønne Horseboxbar af profesionelle bartendere fra @Copenhagen Cocktail Academy, og kunne nydes i danseglade omgivelser i tipien, eller i varmen ved det knitrende bål.

I tipien var der fest og dans til den lyse morgen –

Luksustelte-unikteltudlejning-teltetilfest
boheme-bryllup-luksustelte5
boheme-bryllupsdans-luksustelte

TIPI-BESKRIVELSE

Simone & Mads havde valgt følgende produkter til opsætningen:
1 x Stratus-telt inkl. WallFlex Window – Modulgulv – 1 x Gasbålsted inkl. gas – Lyskæder fra top-til-tå – 10 x Tipi borde – 60 x Klap stole – 20 x Olielamper – Jordspyd til olielamper – 1 x Bålfad inkl. brænde – 1 x Varmekanon inkl. brændstof – Den Grønne Horseboxbar

Venue: Tisvilde
Blomster & borddækning: a Table story
Fotograf: Storybook Studio

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ