LANDLIG MASTETELTS ELEGANCE

SENSOMMERBRYLLUP PÅ KORNMARKEN

Karen Helene og Kai’s meget elegante sensommerbryllup i fantastiske omgivelser blandt kornmarker på Grevindens Logi. Et weekendbryllup som blev arrangeret i velkendte gemakker på et meget smukt landsted på Sydlangeland. Et sted som i mange generationer har tilhørt grevskabet Ahlefeldt-Laurvig på Langeland, hvor Kai er den næste i rækken til at overtage stedet. Derfor var det oplagt, at det netop var her, parret skulle fejre deres store dag. 

Da parret i første omgang sad med planlægningen, havde de ingen begrænsninger på gæstelisten. Men da Grevindens Logi kun kan rumme 80 gæster, måtte de lede efter alternativer, da gæstelisten hurtigt havde rundet 160 personer. Første alternativ var laden – men da parret gerne ville giftes i august, som også er den helt store høstmåned, ville laden her være fyldt med korn fra gulv til loft.

Karen Helene og Kai fortæller: Det var vigtigt for os, at hele familien var med samt de nærmeste venner – så der var ikke noget at gøre. Vi kunne ikke skære længere ned end 160 personer. Så derefter begyndte vi at kigge på telte, men der var ikke noget, som rigtig talte til os … Lige indtil vi via Instagram faldt over Luksustelte – og vi var solgt til stanglakrids. Der var ikke så megen tvivl, og pludselig havde vi en retning at gå. Det her var rammerne – og nu skulle alt fyldet bare passe ind.”

bryllupsfotografering
brudepar-fotografering
Bryllup på landet

Parret troede længe, at deres have ville være stor nok til teltet. Til et gods følger en stor have, men fordi der står træer og buske i vejen, ville den ønskede 14x26m Mastetelt ikke kunne passe ind. Så næste skridt var at få lov til at stille teltet i udkanten af kornmarken og få landmanden til IKKE at høste, før festen var slut. Det endte heldigvis lykkeligt – gæsterne kunne nyde en enestående panoramaudsigt udover kornmarkerne, og landmanden kunne efterfølgende få høstet.

bryllupskage
bryllup-i-telt
smukt-bryllupspar

DET RUMMELIGE & ELEGANTE MASTETELT

Med en gæsteliste på 160 personer skulle teltet både være rummeligt og have plads til runde borde. Parret valgte hertil “Cross-back chairs”, hvilket tilføjede en landlig, men æstetisk detalje til Masteteltets elegante og tidsløse look.

Teltet blev dekoreret med højt hængende klassiske lyskæder, hvilket skabte en varm og funklende stemning, da mørket lagde sig i løbet af aftenen. Som en ekstra prik over i’et tilbyggede vi, efter parrets ønske, en lyskæde allé m/gulvtæpper

majestaetisk-bryllupstelt
opdaekning-til-bryllup
smuk-udsigt-bryllup-telt
bordopdaekning-bryllup
kaempe-bryllup-i-cirkustelt
mastetelte-bryllup-luksustelte
tjener-bryllup
brudegom-tale-bryllup-telt
smuk-wifey-jakke-bryllup
banke-soem-i-traestamme

KLASSISK ELEGANCE MED FARVESTREJF

Opdækningen i teltet var velovervejet. Masteteltet fungerede som et elegant hvidt lærred med klassiske runde borde dækket med hvide duge og tilføjet en smuk farvepalette i form af blomster og stearinlys (bl.a. med reference til parrets bryllupsinvitationer). Ingen detaljer var overladt til tilfældighederne.

Parrets valg af service var i smukke afdæmpede toner med enkle krystalglas. En enkel opdækning, men med et kompromisløst fokus på kvalitet og æstetik.

Det var vigtigt for parret at handle så lokalt som muligt, så derfor var al mad og øl købt på Langeland. Balloner, sodavand og diverse kølevogne etc. blev lejet i Svendborg, og der var vin fra Odense.

mastetelt-markbryllup
droemme-bryllup
stor-skaerm-ved-teltbryllup
underholdning-bryllup
ballon-indgang-bryllup-i-telt
bryllupsvals-telt
klippe-sokker-teltbryllup
den-runde-bar-bryllup
dansebryllup
stemning-til-teltfest-cirkustelt
natbryllupsbilled-telt

Alt i alt – et helt igennem fortryllende bryllup, som vi ser tilbage på med stor glæde. Vi ønsker endnu engang Karen Helene og Kai STORT tillykke med dagen – og tusinde tak fordi vi må dele dette fra jeres store dag. 

SPERRY-BESKRIVELSE

Karen Helene og Kai havde valgt følgende produkter til opsætningen:

•  14×26 m Mastetelt inkl. modulgulv
•  Klassiske lyskæder & Diskokugle
•  19 x Runde borde m/ 150 x Crossback chairs
•  Rund bar m/1 x Blomstering (Ø300 cm)
•  Lyskæde allé m/gulvtæpper

Fotograf Anders Dalsgaard
Service fra Tablesetting / Tableisme / S’vineriet vinapotek / Bybit
Bordnumre & barkort fra CreativeWood
Blomster fra Lille Frøken Flora
Balloner i haven fra Hey Events
Grafik af Gny My – Trykt af Ink Saloon
Smoking & sko fra Herrernes Magasin
Brudekjole fra Maria Feikh
Frisør Hair By Parmo 
Brudesko fra Jimmy Choo
Vielsesringe fra Halberstadt
Mad fra KAOS (Lohals)

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ