SENSOMMER BRYLLUP I VEDBÆK

TIPI-DRØMMEN I VEDBÆK

Et smukt sensommer bryllup i mor & fars have i Vedbæk lyder som en ren drøm – og vi kan garantere – det var dét! Rikke & Morten drømte om et helt unikt bryllup. Et bryllup som afspejlede noget personligt og samtidig kunne skabe et helt særligt eventyrligt univers.

Parrets overvejelser lå på et magisk vinterbryllup, men efter et besøg på bryllupsmessen i starten af 2017, hvor vi for første gang mødte Rikke, var drømmen om bryllup i tipi-telte pludselig den helt rigtige løsning. Dagen efter mødte vi parret sammen, da Rikke havde taget Morten med på messen. De var begge fuldstændig solgt.

Den store dag kom. Parret blev viet i Gl. Holte Kirke og holdt efterfølgende reception på kirkens grund. Efter receptionen blev gæsterne budt på en hyggelig lille gåtur fra kirken gennem skoven til festen.

 

bryllupspar3
bryllups-billeder

TIPI-DRØMMEN I VEDBÆK

Gæstelisten for den store festmiddag lød på 59 personer, hvortil parret herudover ønskede plads til hhv. loungeområde, bar, band og dansegulv. Vi skabte en løsning med 3 x tipi-telte i linje-format, som blev placeret i Rikkes forældres smukke private have i Vedbæk. Der manglede et par meters penge i haven for at have pladsen, hvorfor familien blev enige om fældning af et stort træ samt nivellering af plænen. Som sagt: et dedikeret par!

havebryllup-telt
teltbryllup-i-haven

TIPI ELEGANCE

Rummet, vi sammen skabte med parret inden for i tipierne, var både elegant og utrolig romantisk. Glitrende lyskæder højt hængende, stearinlys i syltetøjsglas samt et åbent ildsted var med til at skabe et levende og varmt rum. Opdækningen var minimalistisk og samtidig elegant på en nordisk måde: De rå træborde var dækket med det smukkeste keramik i grålige nuancer, klare krystalglas samt to sæt mat sølvbestik til at forhøje elegancen. Blomsterne med bl.a. mørke rosa nuancer brød den nordiske minimalisme og tilføjede rummet en elegance og romantik, som var lige i Rikke og Mortens ånd.

romantisk-telt-bryllup
bryllupsbord-i-telt
teltmiddag-ved-bryllup
brudepar-teltbryllup

DANS OG MARSHMELLOWS

På trods af Rikkes højgraviditet blev der på danset til langt ud på natten under en klar stjernehimmel. Parret havde arrangeret cocktail-bar (taktisk placeret ved loungeområdet) samt liveband i den anden ende af tipien. Til de hygsomme var der sørget for remedier til ristede marshmellows over den åbne ild.

cocktail-kort-bryllup
pynt-bryllup
aftenlys-teltbryllup

RONJAS SMUKKE TIPI

Da vi efterfølgende var i kontakt med Rikke & Morten, fandt vi ud af, at parret ikke lang tid efter brylluppet var blevet forældre til en lille pige. Vi modtog nedenstående billede fra parret med note om, at nu var de også blevet tipi-ejere, da de havde købt en lille tipi med lyskæder til deres lille pige, som et minde om en helt særlig dag. Vi er meget misundelige på Ronja – Tusind tak til Rikke & Morten for at lade os fortælle om deres store dag, og for tilhørende fantastiske billeder.

mini-tipi

TIPI-BESKRIVELSE

Rikke & Morten havde valgt følgende produkter til opsætningen:
1 x Stratus-telt & 2 x Cirrus-telte bygget sammen i forlængelse af hinanden – Modulgulv – 1 x Gasbålsted inkl. gas – Lyskæder fra top-til-tå – 1 x Diskokugle – 10 x Tipi borde – 60 x Klap stole – 46 x Olielamper – Jordspyd til olielamper – 1 x Varmekanon inkl. brændstof

Venue: Privat i Vedbæk
Blomster & borddækning: a Table story
Fotograf: Mini Grafik

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ