HEARTLAND VS. BURNINGMAN

BRYLLUPSWEEKEND ALA HEARTLAND

Når man har pladsen på sin egen lille eng, hvorfor så ikke skabe en løsning, der skaber associationer til festivallen Heartland på Fyn og det årlige event Burningman i Nevada i baghaven? Festlighederne løb af stablen i hyggelige Holte, hvor et yderst dedikeret brudepar ønskede, at tipi’er skulle danne en gennemført ramme om deres to dages bryllup i august 2018.

Stilen for dagene skulle være rå – dog elegant, og samtidig byde ind til intimitet og en casual stemning. Brylluppet foregik som nævnt over to dage: Vielse, reception, middag og fest om lørdagen, og om søndagen var alle gæster inviteret til tømmermænds-brunch og filmhygge i samme set-up.

 

1000 små lysglimt

Med parrets gæsteliste på 190 gæster krævede setuppet en sammenkobling af 3 x Stratus-telte med WallFlex løsning koblet på alle tre tipier. Til mere praktiske forhold, påsatte vi et cateringtelt i stil med de øvrige tipier. Her blev køkkenet etableret. En enkelt Cirrus-tipi stod for sig selv bagved, hvor cateringpersonalet havde mulighed for opbevaring.

Middagssetuppet bestod af 24 runde borde med gennemsnitlig 8 personer ved hvert bord på træstole. Bordet blev dækket med  elegant service og blomster fra atablestory, som ligeså stod for dekoration af hjulene som hang i tippen af to tipi’er.  

Arealet foran tipierne forvandlede vi i samarbejde med parret til et chill-out område, som blev nydt i stor stil i løbet af weekendens formidable sommervejr. Chill-out området indbefattede siddeområder med elementer som pallemøbler, borde bænke-sæt og halmballer med skind på. Vores mindste horseboxbar, Little Joe, forvandlede parret til en ta’ selv ginbar. Alt indkapslet af flere tusinde funklende lys og omkranset af flere knitrende bålsteder og olielamper. Et set-up som skabte en tilbagelænet atmosfære om dagen og forvandlede aften og nat til et magisk univers.

TIPI-BESKRIVELSE

Christian & Alice havde valgt følgende produkter til opsætningen:
Opdækning til 190 personer // 3 x Stratus-telt inkl. WallFlex Window med modulgulv – 1 x Cirrus-telt + 1 x Catering-telt – 2 x Gasbålsted inkl. gas – Lyskæder fra top-til-tå – 24 x Runde borde – 190 x Klap stole – 2 x Varmekanoner inkl. brændstof – 1 x Diskokugle – 2 x Dekohjul – 

Udenfor // 1 x Scene – Lyskæde set-up i træer – Allé lavet med tæpper og tilhørende papirlamper ophængt i træer – Lounge med 8 x Borde bænkesæt, halmballer – 9 x Pallemøbler inkl. hynder – Olielamper og bålfade inkl. brænde – Little Joe – Selvbetjenings Horseboxbar

Venue: Privat i Holte
Blomster & borddækning: a Table story
Fotograf: Egne billeder & a Table story

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ

SE OGSÅ