Luksustelte

SOMMERMINDER I HAVEN

Med udgangspunkt om at skabe sommerminder i haven med den mest ultimative sommerfølelse, arrangerede Trine en tilbagelænet og afslappet havefest, i anledning af sin mands fødselsdag. Trine inviterede venner og naboer til sommerhygge med vores nimbus tipitelt – som stod smukt dekoreret med masser af grønne blade. Ved siden af teltet stod et bålfad, hvor børn og voksne kunne grille skumfiduser – som kom mellem mariekiksen – som en rigtig sommersnaks.
Bordene var vores tipiborde med de skønne cross back chairs omkring. Det var pyntet med A Table Story´s smukke fine farvrige service, samt masser af skønne blomster – i sommerens ånd. Teltet stod smukt i parrets have – hvilket gjorde det nemt for alle gæsterne, samt parret.

telt-i-haven-til-fest

BESKRIVELSE

Nimbus tipi

 

Opdækning til 10 personer
Fødselsdags-arrangement i haven –

 

•  1 x Nimbus tipi

•  Lyskæder fra top-til-tå & klassiske lyskæder

•  2 x Tipi borde

•  10 x ‘Cross-back Chairs’

•  Til lounge: 2 x bænke m/renskind

•  1 x Bålfad

 

Blomster & Service fra A Table Story

Fotos af Trine Kjær

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

LUKSUSTELTES TIPI TIL HAVEFEST

En Nimbus 16 fra vores nordiske tipi-serie, er en enkel, alsidig og karakteristisk lille pavillon til praktisk overdækning. Teltet kan benyttes til mange formål, som her til en telthavefest i en privathave.

Med tipiens rolige naturfarve og smukke form, samt med vores funklende lyskæder, kan man skabe et magisk uderum, som bidrager med en afslappende og hyggelig atmosfære.
Under en nimbus tipi anbefaler vi max. 2 tipiborde – og hvis man har brug for mere – kan vi sætte flere sammen – eller finde en løsning med et større telt.

Der er flere fordele ved at holde en teltfest i egen have. Man kan skabe en personlig og intim atmosfære, da det er et sted, man kender og holder af. Det kan føles mere afslappet og hjemligt, hvilket giver større frihed til at planlægge havefesten.
Det kan også være en besparende økonomisk – ifht. at leje festlokaler, restaurant ect. Madlavningen er også nemmere da man selv kan stå for det eller benytte prisvenlige cateringmuligheder. Derudover har man nem adgang til faciliteter som køkkenet, badeværelser mm. Er der børn med – har man også adgang til egne aktiviteter, som spil og andre udfordringer.
Man har også fuld kontrol over indretningen af festområdet. Du kan vælge farver, temaer og dekorationer, der passer til dine personlige præferencer, og ændre det, som du ønsker det.
Havefester giver haveminder.