10x15 MASTETELT

DET MELLEM MASTETELT

Mastetelt 10×15M teltet er et af vores mellemste Mastetelt. Det er ideel til 65 siddende gæster. Teltet bliver som standard leveret med påmønstret sider hvoraf 50% beklædes med dug & 50% vindue. Alle sider kan rulles op i fag á 3 eller 6m. Klik på galleriet nedenfor, og se flere eksempler af opsætninger med 10 x 15m Mastetelt  –

ALT DET PRAKTISKE

Dette Mastetelt måler 10 x 15 m og opsættes med to smukke centerpæle i træ, som giver en unik mulighed for højt hængende dekorationer i teltet. Ved opsætning af teltet kræves der et frit område på 13 x 18 m til sikkerhedsfæstning via barduner og pløkker. 

Med god plads til fx bar, gavebord/buffet, band etc. anbefaler vi en gæsteliste på omkring 65 personer i 10 x 15 mastetelt. Masteteltet kan (max) rumme op til 80 personer siddende og 150 personer stående, og summerer samlet et areal på 134 kvm. Nedenfor er listet forskellige praktiske oplysninger angående kapacitet, areal, mål samt muligheder ved brug af 10 x 15 m Masteteltet. 

KAPACITET

65 personer (Anbefaling*)
80 personer (Max siddende)
150 personer (Stående)

AREAL

134 kvm.
(Overdækket areal)
2 midterstolper

MÅL

B10 x L15 m
(B13 x L18 m til fæstning)
H5,8 m

MULIGHEDER

Kan benyttes med/uden sider
Sider m/Vinduer eller dug
Tilkobling af catering telt

HAR DU OGSÅ SET?

det-mindste-mastetelt-luksustelte
DET LILLE RUNDE MASTETELT på Ø10 M
det-runde-mastetelt-oe14
mastetelt-10x22-luksustelte
Luksustelte-det-store-mastetelt-cirkustelt

– MASTETELTE | SILHOUETTELTE | CIRKUSTELTE | BEDUIN TELTE –

Kært barn har mange navne.
Vores smukke telte med de majestætiske toppe, det råhvide lærred og massive rå stolper i træ er en et populært udlejningstelt. Her er god plads til fx bar, gavebord/buffet, band, scene etc. Det er et luksustelt i den visuelle forstand – hvor det passer perfekt til vores møbler, lyskæder og naturen omkring.
Ofte referer luksus til en overlegenhed i kvalitet, komfort, design, eller en kombination af disse faktorer. Begrebet “luksus” er subjektivt og kan variere afhængigt af individuelle præferencer og kulturelle normer. Generelt set er luksus forbundet med ekstraordinære eller eksklusive egenskaber, der går ud over det, der betragtes som nødvendigt eller almindeligt.
Vores luksus er, at vi har et ekstremt højt service niveau – hvor vi sætter vores kunders ønsker højt og hvor vi står tilrådelighed for kunderne under hele kundens lejeperiode. Vi ønsker at vores kunder har ro i maven og sætter pris på det teltunivers vi har erfaring med.
Om den særlige begivenheder er et bryllup, en konfirmation, barnedåb, studentergilde, jubilæum eller et  firmaevent etc. har vi en ambition om at forvandle det ordinære til det ekstraordinære – Vi ønsker at jeres gæster går hjem med en helt særlig oplevelse.
De perfekte festrammer handler om at skabe historier – uforglemmelige historier.