14x26 MASTETELT

DET STORE MASTETELT

Mastetelt 14×26 teltet er vores største Mastetelt og er ideel til op imod 160 siddende gæster. Teltet bliver som standard leveret med påmønstret sider hvoraf 50% beklædes med dug & 50% vindue. Alle sider kan rulles op i fag á 3 eller 6m. Klik på galleriet nedenfor, og se flere eksempler af opsætninger med 14 x 26m Mastetelt  –

ALT DET PRAKTISKE

Dette Mastetelt måler 14 x 26 m og opsættes med tre smukke center pæle i træ, som giver en unik mulighed for højt hængende dekorationer i teltet. Ved opsætning af teltet kræves der et frit område på 17 x 29 m til sikkerhedsfæstning via barduner og pløkker. 

Med god plads til fx bar, gavebord/buffet, band etc. anbefaler vi en gæsteliste på omkring 160 personer i 14 x 26 masteteltet. Masteteltet kan (max) rumme op til 210 personer siddende og 400 personer stående, og summerer samlet et areal på 325 kvm. Nedenfor er listet forskellige praktiske oplysninger angående kapacitet, areal, mål samt muligheder ved brug af 14 x 26 m Masteteltet. 

KAPACITET

160 personer (Anbefaling*)
210 personer (Max siddende)
400 personer (Stående)

AREAL

325 kvm.
(Overdækket areal)
3 midterstolper

MÅL

B14 x L26 m
(17 x 29 m til fæstning)
H7,6 / 6,7 m

MULIGHEDER

Kan benyttes med/uden sider
Sider m/Vinduer eller dug
Tilkobling af catering telt

fest-i-naturen
bar-til-festtelt-partytelt
mastetelte-bryllup-luksustelte

MASTETELT 14x26m – Galleri

stor-teltfest-i-naturen
eventyrland-kreeret-i-udlejningstelt
Elegant-bryllup-Mastetelt-Stort-telt
bryllup-i-telt
sommerfest-i-telt
stor-fest-i-cirkustelt-i-natur

HVAD NU HVIS

VI ØNSKER GULV I TIPI-TELTENE?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder, I kan vælge imellem alt afhængig af underlaget. Kontakt os for at høre mere om de muligheder der passer til jeres løsning.

HVAD NU HVIS

VI KOMMER TIL AT SIDDE OG FRYSE?

Man skal ikke fryse i et telt. Lover vejrudsigten derfor lave temperaturer, så anbefaler vi en varmekanon, som varmer teltet op. Til hyggen: Lyskæder og et åbent gasbålsted som skaber en speciel atmosfære.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV HAR PLADS TIL ET TELT?

Det kræver plads at have et telt stående, og har I ikke selv pladsen, så er der ingen grund til panik. Vi har udarbejdet en liste over naturskønne lokationer i Danmark, som vi i den grad kan anbefale.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV KAN SÆTTE TELT OP?

Det skal I ikke tænke på, for vi sørger for at sætte alt op. Alle vores priser er inkl. personale, som kommer og sætter teltet op og tager det ned igen. I skal blot fortælle os, hvor I ønsker det placeret.

HAR DU OGSÅ SET?

mellem-mastetelt-silhouette-party-telt
mastetelt-10x22-luksustelte
det-runde-mastetelt-oe14