10x22 MASTETELT

DET MELLEMSTORE MASTETELT

Mastetelt 10×22 teltet er vores mellemstore Mastetelt og ideel til op imod 100 siddende gæster. Teltet bliver som standard leveret med påmønstret sider hvoraf 50% beklædes med dug & 50% vindue. Alle sider kan rulles op i fag á 3 eller 6m. Klik på galleriet nedenfor, og se flere eksempler af opsætninger med 10 x 22m Mastetelt  –

ALT DET PRAKTISKE

Dette Sperry telt måler 10 x 22m og opsættes med tre smukke center pæle i træ, som giver en unik mulighed for højt hængende dekorationer igennem hele teltet. Ved opsætning af teltet kræves der et frit område på 13 x 25 m til sikkerhedsfæstning via barduner og pløkker. 

Med god plads til fx bar, gavebord/buffet, band etc. anbefaler vi en gæsteliste på omkring 104 personer i 10 x 22 sperryen. Sperryen kan (max) rumme op til 140 personer siddende og 235 personer stående, og summerer samlet et areal på 194 kvm.

KAPACITET

104 personer (Anbefaling*)
140 personer (Max siddende*)
235 personer (Stående)

AREAL

194 kvm.
(Overdækket areal)
3 midterstolper

MÅL

B10 x L22 m
(B13 x L25 m til fæstning)
H6,7 m

MULIGHEDER

Kan benyttes med/uden sider
Sider m/Vinduer eller dug
Tilkobling af catering telt

mastetelt-naturomraade
luksustelte-romantisk-bryllup-i-telt
blomster-luksus-telte

Mastetelt 10x22m – Galleri

rund-foedselsdag-telt-luksustelte
boheme-bryllup-luksustelte
elegant-bryllup-i-telt
hvid-boheme-elegance-bryllup-luksustelte

HVAD NU HVIS

VI ØNSKER GULV I TIPI-TELTENE?

Der kan lægges gulv i alle vores telte – og vi har flere muligheder, I kan vælge imellem alt afhængig af underlaget. Kontakt os for at høre mere om de muligheder der passer til jeres løsning.

HVAD NU HVIS

VI KOMMER TIL AT SIDDE OG FRYSE?

Man skal ikke fryse i et telt. Lover vejrudsigten derfor lave temperaturer, så anbefaler vi en varmekanon, som varmer teltet op. Til hyggen: Lyskæder og et åbent gasbålsted som skaber en speciel atmosfære.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV HAR PLADS TIL ET TELT?

Det kræver plads at have et telt stående, og har I ikke selv pladsen, så er der ingen grund til panik. Vi har udarbejdet en liste over naturskønne lokationer i Danmark, som vi i den grad kan anbefale.

HVAD NU HVIS

VI IKKE SELV KAN SÆTTE TELT OP?

Det skal I ikke tænke på, for vi sørger for at sætte alt op. Alle vores priser er inkl. personale, som kommer og sætter teltet op og tager det ned igen. I skal blot fortælle os, hvor I ønsker det placeret.

HAR DU OGSÅ SET?

mellem-mastetelt-silhouette-party-telt
det-runde-mastetelt-oe14
Luksustelte-det-store-mastetelt-cirkustelt