Luksustelte

MODERNE BOHEME I UNIKT MASTETELT

Et varmt, farverigt, festligt & luksuriøst univers i det lyse & elegante Mastetelt. Et koncept udarbejdet tone-i-tone: Lys & beige i mix med pasteller, mørke, brændte toner & naturlige gyldne detaljer.

boheme-bryllup-luksus-telte

BESKRIVELSE

MASTETELT 10 x 22 M. 

Photoshoot opdækning til 48 personer. OBS! Denne opsætning var en del af et showroom, og dertil skabt med udgangspunkt i god plads. Masteteltet er 10×22 m. og kan reelt kapacitere op til 104 personer. Se eksempel på plantegninger HER

•  1 x Mastetelt 10x22m inkl. vimpler, gulvtæppeDansegulv

•  1 x Halv rund bar

•  Klassiske lyskæder

•  Runde borde & Tipi borde

•  Cross-Back-Chairs

Fotograf Lene Westergaard
Service & blomster fra A table story
Grafik fra Inksaloon

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TIPS TIL HVORDAN KAN DU MATCHE BLOMSTER TIL DIN FEST

At matche blomster kan være en kunstnerisk og personlig proces, men her er nogle generelle reåd, du kan overveje, når du planlægger blomsterarrangementer:

– Farvekoordinering: Vælg blomster i farver, der komplimenterer hinanden. Du kan bruge farvehjulet som vejledning og vælge blomster i nært beslægtede farver eller kontrasterende farver, afhængigt af den ønskede effekt.
– Stil og form: Overvej blomsternes form og stil. Fx. kan spinkle blomster som liljer gå godt sammen med mere fyldige blomster som roser. Varierede former tilføjer visuel interesse.
– Højde og struktur: Skab dynamik ved at variere højden på blomsterne. Brug høje blomster som gladioler som en fokuspunkt, og omgiv dem med lavere blomster for balance.
– Teksturer: Leg med forskellige teksturer af blomster. Kombiner blomster med glat, blankt løv med dem, der har mere ru eller bølget løv.
– Sæson og tema: Overvej årstiden og arrangementets tema. Brug blomster, der er karakteristiske for den pågældende sæson eller passer til begivenhedens stil.
– Duft: Hvis du ønsker at tilføje duft til arrangementet, kan du vælge blomster med behagelige dufte. Roser, liljer og lavendel er nogle eksempler på duftende blomster.
– Blomster og anledning: Tag hensyn til anledningen, du arrangerer blomsterne til. Fx. kan mere formelle lejligheder kræve mere klassiske blomsterarrangementer, mens mere afslappede begivenheder giver mere plads til kreativitet.
– Balance og symmetri: Skab en visuel balance i arrangementet. Fordel blomsterne jævnt og undgå at overbelaste et område med for mange blomster.
Husk, disse retningslinjer er ikke strenge regler, og det er vigtigt at stole på din egen smag og kreativitet. Gå efter det, du elsker og passer til den specifikke lejlighed.

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

CVR nr. 42140252 • © 2023 Luksustelte.dk • All Rights Reserved