JULEEVENT MED NØGEN TIPI

HOS THE HANGAR v/ KØBENHAVNS LUFTHAVN

JULEEVENT MED NØGEN TIPI INDENFOR

I de fantastiske lokaler hos The Hangar (Clarion Hotel) ved København Lufthavn havde vi fornøjelsen af at stille vores nøgen tipi op til et stort indendørs juleevent i december 2023.
Vores tipier stod i den ene side af det store lokale, og på den måde giver de nøgne tipier en anden rumfordeling – da der ikke bliver så råt i lokalet – og de giver et lavt til loftet følelse i det område den står i.
Under tipien, og rundt i hele det store lokale var der sat langborde op – sådan så man selv kunne vælge hvor i det store lokale man vil sidde, og evt. rykke rundt gennem aftenen.
Omkring den nøgne tipi og i hele lokalet havde de fantastisk medarbejdere hos Cerise sat der svævende balloner op – som skabte en utrolig drømmende stemning, med deres populære LED balloner.

noegen-tipi-firmaevent-hangaren-copenhagen

THE HANGAR VED KØBENHAVNS LUFTHAVN

Et af Københavns mest dristige og fleksible kongreslokale.
Hangaren er den største lufthavnskonferencehal i Nordeuropa, på 250 kvm – med plads til fx. 2150 personer, 5 cessna-fly eller 25 biler. Lokalerne er eksklusive, moderne og har international standard.
Det er muligt at dele lokalet op i 5 mindre lokaler – med plads til 400 personer i hver. Hangarens ligger unikt, blot 5 min. fra metro, tog og Københavns Lufthavn.
Dette gør hangaren perfekt til diverse møder og events, kongresser – hvor man kan starte dagen her og afholde magiske banketter om aftenen.

indendoers-tipi-hangaren-copenhagen

BY CERISE

CERISE er et skønt farverigt univers fuld af inspiration til den alle slags fest. De er under vores anbefalinger – De kan hjælpe & rådgive med hhv. planlægning af dekoration, og har også et stort udvalg af stemningsgivende produkter på deres webshop,  som kan være medskabende til den helt rigtige feststemning!
Skal I holde bryllup, konfirmation, dåb eller lign. og har behov for hjælp til det kreative prik over i’et.
Billederne her er taget af Cerise.

SE OGSÅ