Luksustelte

SOMMERLIG TIPI ELEGANCE

Ved Ledreborg stod vores Stratus Tipi med WallFlex smukt i de skønne omgivelser. Her var der pyntet med varme og brændte nuancer, vild sommerflora, åbent bålsted og højt græs mellem tæerne. Dette var vores bud på et magisk og elegant sommerarrangement i samarbejde med A table story. Ledreborg er et slot som blev bygget i 1740 af Lensgreve Johan Ludvig Holstein-Ledreborg. Slottet har været Holstein-Ledreborg familiens domicil i over 280 år – og i dag (2024) er den nuværende ejer, Silvia Munro 8. generation på Ledreborg, og bor på slottet sammen med sin familie.

sommerfest-bryllup-luksustelte1

BESKRIVELSE

Stratus-tipi m/WallFlex

 

Opdækning til 30 personer
Ledreborg Gods, Lejre

 

•  1 x Stratus-telt inkl. WallFlex Window

•  5 x Tipi borde

•  3 x Bænke-sæt

•  12 x Klap stole

•  6 x Renskind

•  1 x Bålsted inkl. gas

•  1 x Dekohjul

•  5 x Olielamper

 

Service fra A table story

Blomster fra A table story

 

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

storfest-telt-natur-mastetelt
outdoormiddag-telt-luksustelte
farverig-soelvbryllup-tipi-telt
efterårsfest-tipi-telt

LEJ ET TELT OG PLACÈR DET PÅ ET STED DER PASSER DIG

Luksustelte har stor erfaring i at folk kontakter os for at leje et telt. Vi har siden 2015 serviceret et utal af kunder med at arrangere deres store begivenhed, som bryllupsfester, konfirmationer, fødselsdage, jubilæums, barnedåb, firmevents mm.
Vi stiller gerne teltet op i jeres haver, ved sommerhuse, lejede kolonier, foran restauranter, slotte, hoteller osv. Kigger du ind under Lokationer – kan du blive inspireret til steder rundt på Sjælland mm.
At finde det rette sted til at holde en fest i et telt kræver lidt planlægning og overvejelse. Start med at fastlægge dit budget og gæsteliste. Dette vil hjælpe dig med at afgøre, hvor stort et telt du har brug for, og hvilken størrelse plads der skal lejes. Overvej geografisk beliggenhed. Vælg et sted, der er praktisk for dine gæster og inden for rimelig afstand. Tjek også området for lokale regler og bestemmelser vedrørende arrangementer og støjniveau. Kontroller, om stedet har de nødvendige faciliteter, såsom strøm, vand og toiletter. Hvis ikke, skal du overveje at leje disse faciliteter separat.

Overvej vejrforholdene på det tidspunkt, du planlægger din fest. Hvis det er om sommeren, skal du sikre dig, at stedet har tilstrækkelig skygge eller mulighed for at opstille teltet i skyggefulde områder. Hvis der er risiko for regn eller vind, skal du sørge for, at teltet er solidt og vejrbestandigt. Kontroller lokale regler og tilladelser for arrangementer. Nogle steder kræver tilladelser for større forsamlinger. Sørg for at overholde disse regler for at undgå eventuelle problemer. Sørg for, at der er tilstrækkelig parkeringsplads til dine gæster. Hvis stedet ikke har tilstrækkelig parkering, overvej alternative transportmuligheder eller aftal med nærliggende faciliteter for parkeringsmuligheder. Tænk over, hvilken slags atmosfære du ønsker for din fest. Nogle steder tilbyder smukke udsigter eller naturlige omgivelser, der kan forbedre festens atmosfære. Få klarhed over lejepriserne og betingelserne for stedet. Læs kontrakten omhyggeligt igennem og vær sikker på, at alle detaljer, herunder betalinger, ansvar og eventuelle begrænsninger, er tydeligt specificeret.