VINTEREVENT I TELTE

TIPIER I SNEDYNGER

KAN MAN HOLDE UDENDØRS TELT EVENT OM VINTEREN?

Vi satte to stratus tipier op i minus 5 graders kulde – med en hård vind. Drengene var heldigvis vildt hurtige – og kunne arbejde videre i læ inde i teltene – hvor de ordnede top-til-tå lyskæderne og ikke mindst satte varmekanonerne til.

Da teltene blev sat op var der ikke noget sne – men det var der i den grad da de kom for at tage dem ned igen.
Heldigvis er vores tipitelte fra Tentipi – hvor kvaliteten er af højeste standard. Teltene er utrolig holdbare og de er testet ned til mindste detalje.

Deres tipier er produceret i Lapland – nord for Polarcirklen. De kan stå imod -20 grader og 34 m/s – altså virkelig barske vejrforhold med regn, sne og vind.
Tipi-dugen (canvas) er vandafvisende samt brandhæmmende. Dugen er udviklet over mange år.

vinterevent-i-telte

VINTERTELTEVENTS & HAVETELTFESTER OM VINTEREN

Som alle ved ka det blive rigtig koldt i Danmark om vinteren. Derfor skal man selvfølgelig være ekstra opmærksom på om ens gæster kan holde varmen. 
Tipierne er bygget til at forblive varme – men de varmer ikek sig selv. Vi anbefaler vores varmekanoner til det – og der skal mere end en til det om vinteren end i de andre årstider – en kan være nok – men det er også rart at have en ekstra hvis der skulle blive brug for endnu mere.

Gæsterne skal selvfølgelig gøres opmærksom på at de skal til fest i telt – især om vinteren – og derved have varmere tøj på, end hvis det var et sommerbryllup i telt.

Til fester i telt anbefaler vi generelt også vores gasbålsteder. Disse er rustikke og designet i dimensioneret til brug i alle vores tipier. Gasbålstedet er bygget i træ, som matcher æstetikken i vores møbelsortiment, og med indbygget stålramme til bålet. 

Gasbålstedet kan ikke bruges som primær varmekilde, men de giver en lokalvarme, som især er dejlig ud på aftenerne ved teltfester eller til fester i vinterperioden.
De tiltrækker en hyggelig og autentisk stemning, og de
udvikler ingen giftig røg eller damp så man kan derfor trygt benytte dem inde i tipierne. 

Luksustelte har selv designet og udviklet vores gasbålsteder.

december-teltfest-haven

TIPIERNE ER BYGGET TIL VINTERLIV

Tipi teltene fra Tentipi er inspireret af de telte som samere i Nordsverige brugte.

Teltets oprindelige konstruktion er opbygget af et skelet af lange, tynde, lige træstammer, rejst så de står i en fuld cirkel på jorden der samles i toppen. 

De forskellige størrelser af tipier er rummelige telt med god gulvplads og højt til loftet. I Tentipis telte kan man står helt oprejst i.

sne-paa-tipitelte

SE OGSÅ