1.100 PERSONER FIRMAEVENT

JUBILÆUM & SOMMERFEST

I maj måned blev Luksustelte booket af Impact Group, til at løse en stor opgave for en tilknyttet virksomhedskunde. En opgave med udgangspunkt i, at skulle skabe unikke rammer for en jubilæumsfest med invitation til kunder og deres tilhørende familie. Arrangementet fandt sted ved en stor sportsplads på Fyn, tæt på virksomhedens hovedafdeling. Gæstelisten lød total på knap 1.100 gæster.

Arrangementet fungerede som et åbent heldagsevent, og bød på bl.a. picnicområde, foodtrucks, workshops for børn samt masser af live musik fra en lang række af artister. Alt akkompagneret med en energisk og humoristisk konferencier igennem hele arrangementet, Jacob Haugaard.

firmaevent-i-telte
koncert-scene-teltevent
stort-firmaevent-i-telt

MUSIK & FEST UNDER ÅBEN HIMMEL

Ønsket for arrangementet var at skabe et uformelt miljø med højt til loftet, som samtidig inspirerede gæsterne til at interagere med hinanden. Da virksomheden havde en stor sportsplads til rådighed tæt ved hovedafdelingen, var det nærliggende at gøre brug af det velkendte areal – dog med nye og inspirerende rammer.

Løsningen vi derfor skabte var med udgangspunkt i at skabe et åbent rum, og med stor kapacitet til sidemiljøer samt stå områder. Total set blev løsningen bygget op af 14 tipier, fordelt i 2 forskellige sektioner. Begge sektioner sammenbygget af 7 x Stratus tipier, med alle sider oppe, for at skabe det åbene rum til hurtig passage ind og ud.

En opsætning som total spredte sig udover knap 3200 kvm, og havde en siddekapacitet til cirka 60% (600 siddepladser) Supplerende blev benyttet 8 nimbus tipier til overdækning af de forskellige madboder.

stratus-tipier-til-firmaevent
event-med-telte

LIVE MUSIK & FUNKLENDE LYS

En opsætning som total spredte sig udover knap 3200 kvm, og havde en siddekapacitet til cirka 60% (600 siddepladser) Supplerende blev benyttet 8 nimbus tipier til overdækning af de forskellige madboder.

Tipierne var alle udstyret med funklende lyskæder fra top til tå, og de 75 tipi-borde var simpelt pyntet med små buketter af markblomster. Sammen skabte det en magisk, uformel og varm atmosfære, som blev nydt af forældre som børn til langt ud på aften. Til dags dato vores største opsætning, og et event vi ser tilbage på med stor glæde og sejr.

stor-koncert-i-telt
stratus-tipi-Luksustelte3
koncert-stemning-teltevent
jakob-haugaard-underholdning-i-telt
koncert-tipi-telte
stort-telt-event
lyskaeder-teltevent

TIPI-BESKRIVELSE

Impact-Group havde valgt følgende produkter til opsætningen:
14 x Stratus-telt – 8 x Nimbus-telt – Lyskæder fra top-til-tå – 75 x Tipi borde – 75 x Bænke-sæt – Den Grønne Horseboxbar – Supplerende projektledelse på byggesag, el, brand & lys

Venue: Idræts stadion på Fyn
Afvikling: Impact Group
Fotograf: Storybook Studio

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ