Luksustelte

FUNKLENDE TIPI HYGGE I BAGHAVEN

Varme og brændte nuancer, vild sommerflora, åbent bålsted og højt græs mellem tæerne – Charlotte & Jacobs magiske bryllup.
Vi havde fornøjelsen af, at sætte en stratus tipi og en cirrus tipi sammen i en have med smukke omgivelser. Teltene stod bagerst i haven mellem høje træer, som ligesom lavede en hyggelig hule omkring teltene. På stratus teltet var der sat WallFlexWindows på – sådan så gæsterne kunne nyde udsigten til naturen – mens de spiste, festede mm.
Inde i teltene hang vores lyskæder Top-Til-Tå ned fra midten og ned af træstolperne til gulvet. Dette giver både et smukt lyd i dagtimerne – men i særdeleshed også om aftenen og natten igennem. Sådanne teltfester går over i dels parrets og også alle gæsternes gemmebog.

teltbryllup-baghaven-luksustelte1

BESKRIVELSE

Stratus-tipi m/WallFlex

 

Opdækning til 54 personer
Bryllups-arrangement, Sommer 2019

 

•  1 x Stratus-telt & 1 x Cirrus-telt inkl. WallFlex Window

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  9 x Tipi borde

•  54 x Klap stole

•  1 x Bålsted inkl. gas

 

Service fra A table story

Billeder af Wedding Clicks By Bennati

Klik på galleriet nedenfor og se plantegning af opsætningen samt billede af telt-opsætningen set udefra  –

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

EN TELTFEST BÅDE BRYLLUPSPARRET OG GÆSTERNE HUSKER

Et af vores brændende ønsker hver gang vi sætter et telt op til fest – er at både kunder og deres gæster går hjem med en *wauw* – følelse. Vi elsker at få tilbagemeldinger om, at en fest i vores udlejnigstelt har været gennemført med største succes – som muligt.
Det er udenfor vores alles hænder hvordan vejret vil arte sig til diverse fester i vores telte – men vi har efterhånden 10 års erfaring – så vi har prøvet at have telte oppe i storme, skybrud, snevejr osv.
Vi har flere metoder, der kan forstærke et telt der skal stå i udfordrende forhold – som stormpløkker osv. Vores telte er kun de bedste og originale telte fra Tentipi i Sverige samt smukke mastetelte og stretch tents i sejldugscanvas fra Organic-Concept i Belgien. De er certificerede efter danske krav, men er bygget efter langt bedre standarder mht. konstruktion og styrke. Vi værner højt om vores medarbejdere og gør en stor dyd ud af at oplære personalet i god kundekommunikation og servicehåndtering. 

I kan med ro i maven derfor vælge Luksustelte til jeres næste opgave – vi er med jer fra start-til-slut. Vi, i Luksustelte brænder for at skabe ekstraordinære oplevelser for vores kunder, hvor de kan nyde hele processen i at skabe et uforglemmeligt minde. Vi gør en dyd ud af at tilbyde vores kunder det allerbedste, og værner højt om en god og tryg kundeoplevelse.