Luksustelte

HAVEFEST MED STRETCH TENT

Vores overdække – Stretch tent 6×6 m. står her smukt i en privat have – klar til at blive dækket op til en reception.
Overdækket står midt på familiens græsplæne – som et et helt perfekt sted til en havefest. Stretch overdækket er effektivt både mod solens stråler, samt god ly for regn. Dette gør at havefesten kan gennemføres lige meget hvad – og dette giver en hvis sikkerhed for arrangørerne. Dette stretch tent har åbent hele vejen rundt – men det kan også sættes op – så det har en lukket bagvæg. Når teltet står som her – er det gode at der kommer luft og lys fra alle sider – hvilket passer rigtig godt til de varme sommerdage.

Reception-havefest-telt

BESKRIVELSE

Stretch tent 6×6 m.

 

Reception i haven
Nordsjælland

 

•  Stretch Tent 6×6 m.

•  Klassiske lyskæder

•  15x Træborde

•  30x Træbænke

 

 

Venue: Privat have

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

HAVEFESTER

En havefest kan være en vidunderlig måde at nyde godt selskab og udendørs livet på. Havefesten kan være i egen private have, ved jeres sommerhus, ved et firma eller hvor I har muligheder. Nogle vælger at lave havefest med et tema, det kan være alt fra bohemisk, tropisk, vintage til sommer picnic. Oppyntningen kan være med lanterner, lyskæder, blomsterarrangementer og stearinlys for at skabe en hyggelig atmosfære. Farverige tæpper og puder kan også tilføje en extra dimention.

Til fx. en reception kan der både være stå og siddepladser – hvilket giver gæsterne mulighed for at vælge hvad der passer personligt til dem. Maden til havefesten er vigtig – det kan være buffet med lette og friske retter som salater, grillspyd, sandwiches og frugt er nemt at håndtere og giver gæsterne fleksibilitet. Derudover er det godt at have et udvalg af drikkevarer, måske både alkoholiske og ikke-alkoholiske. Her kan en drinkstation med kander af lemonade, iste og vand med frugt passe rigtig godt til teltuniverset. Til sådan et arrangement kan der være lidt musik i baggrunden, lav fx. en playliste med en god blanding af afslappende og opmuntrende musik. Til en havefest kan der også arrangeres en masse aktiviteter, fx. spil som kroket, petanque, krocket eller frisbee kan være sjove aktiviteter for gæsterne. Brætspil og kortspil kan også være en god mulighed.

Til havefester som her – er det vores egne udviklede træborde / træbænke sæt der bruges. Disse er netop gode til havefester som her, hvor det er en kombination af outdoor livet og havelivet. Disse sælger vi også via vores samarbejdspartner House Of Event. Herfra sælger vi også både nye og brugte telte, som stretch tents, tipitelte, mastetelte – samt vores eget koncept – custom stretch tents. Custom Stretch Tents er en løsning til dem – hvor de traditionelle telte ikke passer ind.