ELEGANT SOMMERBRYLLUP

SOMMERBRYLLUP BLANDT MARK & ENG

Astrid & Lars’ uhyre elegante sommerbryllup i fantastiske omgivelser blandt mark og eng ud til Kalundborg Fjord på Restaurant Næs. Et af 2019s fineste sommerbryllupper, som fandt sted henover en solrig weekend i juni måned. Et weekendbryllup som blev arrangeret i dialog med Sofie Brink og afviklet af samme, så der kunne være fuld fokus på at hygge med familie og venner. 

Da Restaurant Næs ikke havde et lokale med plads til alle parrets gæster, men derimod havde en stor græsplane, kunne vi stille med en sammenkobling af 3 x Stratus tipier. En løsning som tilføjede et element af festival til arrangementet, som parret havde en drøm om at få inkorporeret. 

 

tipi-bryllup-luksustelte
sommertelt-teltbryllup
luksustelte-bordpynt

MARKBLOMSTER, LEVENDE LYS & FUNKLENDE LYSKÆDER

Med en gæsteliste på 120 personer havde parret et ønske om overnatning for alle og en menu på et højt gastronomisk nivea – hvilket restauranten kunne levere. Gæsterne blev inviteret til et overdådigt bryllup fra fredag til søndag og blev både budt inden for i den smukke restaurant fredag til reception – samt til middag og fest i tipitelte om lørdagen.

Tipi-løsningen, vi skabte hertil, skulle derfor være rummelig og med plads til runde borde, som ville komplementere ønsket om en mere formel bordseating. Parret valgte vores nyeste stole i sortiment “Cross-back chair”, hvilket tilføjede en landlig, men æstetisk detalje til tipiens look. Alle tipier blev dekoreret med lyskæder fra top-til-tå og skabte en varm og funklende stemning, da mørket lagde sig i løbet af aftenen. For at skabe en mere funktionel entre tilbyggede vi, efter parrets ønske, en WallFlex løsning. 

Luksustelte-tipi-udlejning
smuk-blomster-dekoration-i-telt

Opdækning i tipien var i afdæmpede toner og med naturlige elementer. De naturlige og smukke omgivelser med mark og eng blev afspejlet i udsmykning af borde og dekoration – og generelt inkorporeret i udtrykket for hele dagen. Markblomster var derfor et bærende element i både Astrids brudebuket samt i dekorationerne på bordene. Enkelt – men uhyre elegant. 

Det naturlige element blev ligeså inkorpoeret i parrets valg af service, hvortil de valgte smuk keramik fra A table story i afdæmpede toner samt enkle krystalglas. Igen – En enkel opdækning, men med et kompromisløst fokus på kvalitet og æstetik.

Et helt igennem fortryllende bryllup, som vi ser tilbage på med stor glæde. Vi ønsker Astrid og Lars STORT tillykke med dagen – og tusind tak fordi vi må dele lidt fra jeres store dag. 

brudepar-ved-bryllupsdag
brudedans-bryllupsfest
stratus-tipitelte-bryllup-luksustelte

TIPI-BESKRIVELSE

Astrid & Lars havde valgt følgende produkter til opsætningen:

3 x Stratus-telt inkl. WallFlex Window – Modulgulv – 2 x Gasbålsted inkl. gas – Lyskæder fra top-til-tå – 16 x Runde borde (Ø165cm) – 125 x “Cross-back Chairs” – 12 x Olielamper – 12 x Jordspyd til olielamper

Venue: Restaurant Næs
Afvikler: Sofie Brink
Blomster & borddækning: a Table story
Fotograf: Carolina Segre

Brug for en mere visuel præsentation af opsætningen?
Så klik på plantegningen nedenfor.

SE OGSÅ