Luksustelte

COOL HAVEFEST I BYENS PULS

En tilbagelænet og afslappet havefest i København. Teltfesten var under åben himmel på en varm sommeraften – hvor de kolde drikkevarer kom fra trillebør-baren fyldt med is. Festen var på en stor græsplæne mellem huse i et beboelsesområde – hvilket gav en utrolig fin intim stemning. Både i og udenfor teltet var der dækket op med langborde – samt høje receptionsborde. Dette gav anledning til at man kunne flytte sig rundt i omgivelserne i løbet af dagen. Der var dækket op til ca. 64 gæster.
Både i stratus tipien – der var åbnet op – samt rundt i haven var der pyntet med lyskæder – som gav et skønt lys over festen gennem hele dagen. Derudover var det sat en diskokugle op i toppen af tipien – som virkelig sætte gang i stemningen – især ud på aftenen når mørket falder.

havefest-i-telt-i-byhave

BESKRIVELSE

Stratus-tipi m/WallFlex

 

Med plads til 64 personer
Firma-arrangement, København 2019

 

•  1 x Stratus-telt

•  Lyskæder fra top-til-tå

•  Diskokugle

 

Foto af Nicolas Cosedis

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

nordisk-tipi-telt-fest
elegant-teltfest-luksustelte
magisk-telt-bryllup
varm-rolig-teltfest-luksustelte

TELTFEST I BYEN

Om det er et privat event eller et firmaevent – er det utrolig nemt at holde det på egen matrikel – uden at det bliver kedeligt. Først og fremmest er det vigtigt at finde det rette telt – som giver jeres anledning det – I har brug for. Det er vigtigt at beslutte sig for hvilken slags fest der skal holdes – sådan så man rammer sine gæsters forventinger. Er det en sommerfest for medarbejdere, fejring af en lancering af nogle nye produkter er kommet på markedet eller har firmaet fx. jubilæum eller fødselsdag.
Ligemeget hvad anledningen er – kan vi hjælpe!
Vi kan komme med forslag ud fra hvor I vil afholde festen (adresse) – antallet af gæster osv.
Her i galleriet har vi flere billeder og beskrivelser af flere firmaarrangementer; et 75 års jubilæum – her blev pladsen foran et firmas kontorer forvandlet til en farverig festivalplads som husede boder, musik & live underholdning. En anden et heldags firmaevent på Fyn for 1.100 medarbejdere. Her blev der lavet et picnicområde, med foodtrucks, workshops for børn samt masser af live musik fra en lang række artister. Et andet firma kontaktede os – velvidende at ingen af vores telte ville passe til deres behov. Her fandt vi en hel ny løsning med et – Custom Stretch Tent – som samlede tre bygninger med et overdække. Dette firma kan nu genbruge dette telt igen og igen til alle deres fremtidige arrangementer.