Luksustelte

ZOO JULEMARKED

Et funklende lyshav – Juletræer én mas – Dampende varm gløgg & duften af brændte mandler. Hvert år holder København Zoo åbent til et magisk julemarked, og julestuen finder bl.a. sted i nogle magiske tipier.
Vi stillede 2 stratus tipier med lyskæder op, samt 2 nimbus tipier – også med lyskæder på – alle fire telte stod gennem december og smed rundt med julehygge i Københavns Zoologiske have. Ved teltene var også flere boder – som solgte diverse lækkert juleknas. I midten af det hele stod et stort juletræ, som lyste gyldent lys rundt til hele området.

julemarked-luksustelte1

BESKRIVELSE

Stratus-tipier

 

Tipier til overdække på Julemarked 
København Zoo

 

•  2 x Stratus-tipi m/ Lyskæder fra top-til-tå

•  2x Nimbus-tipi m/ Klassiske lyskæder

 

Billeder via København Zoo

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

stor-teltfest-i-naturen
outdoormiddag-telt-luksustelte
farverig-soelvbryllup-tipi-telt
foedselsdagsfest-i-telt-i-efteraars-toner

TELTE TIL JULEMARKEDER 

Vores tipier passer utrolig godt til den nordiske måde at lave hygge omkring julemarkeder. Deres nordiske look er som skabt til formålet – hvor folk kan sidde i ro og slappe af – med lidt ly og læ fra sne, regn og slud – og ikke mindst den nogengange hårde december vind.
Efterhånden har vi haft vores tipitelte til mange julearrangementer – og vi har fået virkelig god feedback – især fra gæsterne – der elsker stemningen i tipitelte.
Vi har bl.a. lavet et indlæg om et firma event i december – hvor der ovenikøbet faldt sne på dagen. Sneen lå tungt på tipierne – hvilket bare byggede videre på stemningen omkring jul. Et andet julearrangement var i Det tidligere Statsfængsel Vridsløselille – hvor vi havde flere nimbus tipier – med masser af juletræer og halmballer imellem.
Ved disse arrangementer i telte skal man overveje om man vil have stratus tipierne lukket til – sådan så de er opvarmet – eller om man vil have dem delvist åbne og evt. bruge gasbålsteder – som er en sekundær varmekilde – dvs. dem der står tæt på dem kan mærke varmen.