KOM TIL POP UP OM KONFIRMATIONER 2024

POP UP OM KONFIRMATIONER 2024

Onsdag d. 8. november 2023 slår A Table Story dørene op for en POP UP omkring Konfirmationer. Skal man arrangere fester med andre anledninger, kan man sagtens bruge denne POP UP som inspiration.

A Table Story holder til:
Stensmosevej 24L, 2620 Albertslund.
Tid: 14.00 – 20.00.

HER ER FRI ENTRÈ!

Luksustelte vil være stede med vores Nimbus tipi pavillon for at give jer inspiration til vores teltunivers – se flere populære telte til konfirmationer:  – cirrus tipi, stratus tipi, Mastetelt 10×15 m – samt tilbehør her.

Udover Luksustelte og A Table Story vil også Inksaloon, Gastrotrucken, MyElla og Nordborddesign.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

pop-up-konfirmation-luksustelte-2023

A TABLE STORY // Unik serviceudlejning

Fuldend den magiske tipi-atmosfære med det smukke service fra A Table Story.
Hos A table story har de specialiseret sig i nøje udvalgt service af bedste kvalitet. Sortimentet skelner bredt fra romantisk porcelæn til nordisk råt keramik. De tilbyder både hjælp med service og blomster, og er absolut de bedste indenfor deres felt.

langbord-naturen-luksustelte

INK SALOON // Grafiske Kort, invitationer etc. 

Den smukkeste bordopdækning fortjener de smukkeste grafiske elementer – og hos INK SALOON er der ikke efterladt noget til tilfældigheden. Rikke & Emilie kreerer uhyre elegante elementer til borddækningen, og supplerer med en personlig vibe som skabes på grundlag af en utrolig fin og personlig sparring. Så skal I holde bryllup, konfirmation, dåb eller lign. og har behov for hjælp til det grafiske.

ink-saloon-luksustelte

GASTROTRUCKEN // Catering –Street food fra charmerende food trucks.

Hos Gastrotrucken sætter de en ære i at servere ærlig, kærlig og herlig mad fra deres meget charmerende food trucks ‘Grethe’ og ‘Inger’. Teamet bag leverer street food eventgastronomi, hvilket bidrager med en uformel, afslappet og casual stemning – dog stadig med fokus på høj kvalitet i maden.

gastrotrucken-food-truck-luksustelte

Derudover kommer NORDBORD, som udlejer rustikke plankeborde til events & fester, samt MyElla – der laver de skønneste macarons.

Vi er eksperter på hvert vores felt og har mange års erfaring, hvilket gør at vi kan guide jer på bedste vis.

VI HÅBER AT VI SES!

SE OGSÅ