LANDIDYL I SKÅNE

ROMANTIK I DEN SVENSKE NATUR

Vi husker tydeligt de tre første gange, vi mødte Malu & Caspar – Vi var med som udstillere på diverse messer på Sjælland, og igennem 2 år havde vi fornøjelsen af møde parret på tre forskellige messer. Parret sad typisk bagerst på en af vores bænke og lignede et sødt par der blot skulle have lov til at drømme sig langt væk i det univers, de befandt sig i – så det lod vi dem gøre …

To år efter hørte vi fra dem igen – Den store dag skulle stå, og august 2017 havde vi endnu en gang et glædeligt gensyn med Malu & Caspar.

Caspar er svensk. Malu er dansk – så hvilket bedre sted at holde et bryllup end i det, som tidligere var dansk, men nu er svensk? Nemlig i den utrolig idylliske og smukke Skåne-region i Sverige. Nærmere betegnet Jonstorp. En lille idyllisk by 30 km nord for Helsingborg.

PANORAMAUDSIGT OVER SVENSKE MARKER

Med en gæsteliste på 120 personer krævede rammerne en sammenbygning af 3x Stratus-telte. Vi åbnede to af siderne og påsatte gennemsigtige sider og skabte en panoramaudsigt til det smukke skånske landskab. Som indgangsparti placerede vi 1x Nimbus-telt, som både fungerede som overdækning til velkomstdrink samt overdækning til rygerne senere på aftenen.

ELEGANCE, HVIDE NUANCER & LIDT VILDT…

Rummet, vi skabte sammen inden for i tipierne, var både elegant, personligt og afslappet. Glitrende lyskæder højt hængende, levende lys og et åbent ildsted var med til at skabe et levende og varmt rum. Opdækningen var minimalistisk afstemt og uhyre elegant på en nordisk måde: Bordene var dækket med en rå-hvid dug med service i hvide nuancer, klare krystalglas og guldbestik til at forhøje elegancen. Med nøje overvejede borddekorationer i form af tørrede blomster og hestefigurer reflekterede opdækningen ikke kun det smukke omkringliggende landskab, men også brudeparrets personlige relation til naturen og vilde heste. (Se galleri HER

Da solen gik ned, og stjernerne kom frem, fik tipien lov til at forvandle sig til det magiske univers, som den virkelig kan. Med glitrende lyskæder og levende lys på bordene var stemningen, sammen med de festglade gæster, komplet fortryllende.

Festen fortsatte til den lyse morgen med dans og marshmallows over bålstedet …

Alt i alt et magisk bryllup, som vi kigger tilbage på med stor fornøjelse.

Tusind tak til Malu & Caspar for at lade os fortælle om deres store dag – Det har været en stor fornøjelse at være med til at skabe jeres drømmebryllup. 

Foto- og videograf: Storybook Studio

TIPI-BESKRIVELSE

3 x Stratus-telte i trekantsformation inkl. Wallflex

1 x Nimbus-telt foran hovedindgang (velkomstdrink & rygeområde)

Gulvtæpper

1 x dansegulv

1 x bålsted inkl. gas

Lyskæder fra top til bund

20 x borde

120 x stole

Mail: Info@luksustelte.dk • Telefon: +45 60 226 226

Luksustelte v/MyMax Group • CVR 33597584 • © 2018 Luksustelte.dk. All Rights Reserved