Luksustelte

FIRMAARRANGEMENT MED STRETCH TENT

Et stort firma ønskede at lave en dag for deres medarbejdere og firmaet nære samarbejdspartnere.
Denne dag skulle være i en afslappet stemning – hvor de alligevel fik indhold via talks og workshops.
Imellem disse skulle der laves et afslappet mødested – hvor deltagerne kunne være sociale og networke, mens de først fik noget frokost og efterfølgende lidt kaffe og kage. Dagen hvor arrangementet blev afholdt var heldivis en smuk dag – så de mange deltagere kunne benytte de omkringliggende arealer.
Foran stretch teltet var der et springvand – som blendede perfekt ind i teltets look, bygningerne og ikke mindst de grønne planter og træer.

firmaarrangement-under-stretch-telt-luksustelte

BESKRIVELSE

Stretch Tents setup

 

Lounge – café område
Firmaarrangement med Talks & Workshops

 

•  Stretch Tent 10×15 m.

•  Klassiske lyskæder

 

Firmaet benyttede egne møbler til lounge – café området.

 

Billeder Organic Concept

 

 

ANDRE GALLERIER TIL INSPIRATION

TALKS & WORKSHOPS I TELTE //

Luksustelte råder over telte til enhver lejlighed. Om det er til en workshop med 10 deltagere eller et stort arrangement for et firma. Vi har haft afholdt Firmaevent til over tusind kollegaere og deres familier. Dette gjorde vi ved at sætte mange af vores Stratus-tipier sammen a 7 stk. Se galleri her. Her var der rigelig med plads til workshops, scener til talks og koncert.
Vores stretch tent´s er utrolig alsidige og yderst fleksible. Teltet kan opsættes på flere forskellige måder afhængig af behov. Opsætningen kan gøres som i dette galleri – hvor alle sider er oppe til fritstående opstillinger (til fx reception, lounge- eller barområde), men det kan også lukkes delvist ned, for at skabe et rum med en naturlig bagvæg (fx til scenebrug eller barområde).
Stretch teltet har et mål på 10x15m, med et areal på 150 kvm. Det er velegnet som overdække til max 150 pers. stående (1 kvm/pers.). Teltet skal bruge 13x18m til befæstigelse med barduner.

Skal I afholde talks eller en workshop i telt skal I overveje disse ting:
– Telttype og størrelse: Vælg en telttype og størrelse, der passer til antallet af deltagere og det ønskede arrangement.
– Placering: Vælg en passende placering til teltet, der er let tilgængelig og passer til formålet med arrangementet.
– Indretning og udstyr: Planlæg indretningen af teltet med henblik på talks og workshops. Overvej behovet for stole, borde, podium, lyd- og AV-udstyr, samt eventuelle visuals eller skærme.
– Komfort og faciliteter: Sikr dig, at der er tilstrækkelig komfort og faciliteter til deltagerne, herunder tilstrækkelig ventilation, belysning og eventuelt opvarmning eller nedkøling af teltet. Sørg også for adgang til toiletter og andre faciliteter i nærheden.
– Teknisk support: Få eventuelt teknisk support til rådighed til opsætning og betjening af lyd- og AV-udstyr, og sørg for at teste alt udstyr på forhånd for at undgå tekniske problemer under arrangementet.